Хороскоп за днес, 1 април

ОВЕН Денят крие много рискове, за това съумейте да устоите на изкушенията и не взимайте страна в спор, бъдете обективни и самокритични.Понеделник подчертава добрия шанс за удовлетворителни материални...

535 0

ОВЕН

Денят крие много рискове, за това съумейте да устоите на изкушенията и не взимайте страна в спор, бъдете обективни и самокритични.Понеделник подчертава добрия шанс за удовлетворителни материални и финансови постижения от Овните, но хороскопът ви за този ден трябва да започне с предупреждение за повишено внимание при реализация на планираните цели. Ще се сблъскате с много хитри и коварни противници.

ТЕЛЕЦ

Това е ден на самооценка.

От първостепенна важност е днес да сте внимателни в изразните си средства, за да не кажете в гнева си повече и от това да последват нежелани развития. Преобладаващата част от Телците са убедени, че с помощта на известна доза хитрост, безусловно ще постигнат целите си. В интерес на истината трябва да се каже, че такъв шанс не липсва, но и противната тенденция никак не е слаба, и при мнозина ще бъде провокирана от прибързани действия.
БЛИЗНАЦИ

Ще се чувствате по-добре през днешния не лек ден, ако избягвате шумните места и хора. Една от най-видимите причини за проблемите на Близнаците в понеделник ще е липсата на честност във взаимоотношенията с околните, или с някои от тях.Ако не си служите с тези „помощници”, и сте достатъчно предпазливи в контактите си, понеделник може да ви зарадва с успехи.

РАК

Избавете се от мрачните си мисли и тъгата. Не критикувайте, мислете позитивно и с добро за бъдещето си. Повишеното вътрешно напрежение е характерно за голям процент от Раците, в понеделник. Предизвикано е от противоречия в деловите среди, които е препоръчително да преустановите, преди да е станало късно. Днес дори ще е най-добре ако ограничите в голяма степен контактите си.

ЛЪВ

Денят не е подходящ за масови прояви, но някои от вас ще се включат в мероприятия, свързани най-вече със социалните им ангажименти.Този ден е много благоприятен за реализация на целите чрез партньорство. Вниманието ви следва да е изострено по отношения на избора на партньор. Ако той е неудачен, много трудно може да се очаква добро осъществяване на намисленото. Действайте внимателно. Денят е променлив.

ДЕВА

Каквито и да са развитията през днешния труден за всички ден, хубавото е, че имате свое мнение и готово решение на проблемите. Борбата за надмощие в материалната сфера и в секторите за делова реализация, ще е съчетана с тежки и лоши удари, със заплахи и провокации, целящи да ви извадят от равновесие. Защитете се надеждно и не се поддавайте! Разполагате с шанс да запазите и стабилизирате позициите си.

loading...


Коментари