Хороскоп за днес, 1 март

Хороскоп за днес Овен Първият ден на март ще ви подскаже, че трябва да забавите темпото. Може да не се наложи да получавате предупреждение за това. Ако ви е...

910 0

Хороскоп за днес Овен

Първият ден на март ще ви подскаже, че трябва да забавите темпото. Може да не се наложи да получавате предупреждение за това. Ако ви е възможно останете у дома и си вземете ден отпуска.
Хороскоп за днес Телец

Баба Марта ще ви посрещне с много добро настроение. Ще имате желание за много неща, но малко от тях ще е възможно да осъществите в един ден. За да не се претоварите се ограничете до две геройства.

Хороскоп за днес Близнаци

Този ден ви е даден за признания. Сега е ваш ред да сте сериозни и да покажете, че имате истински намерения. Подплатено и с подарък думите ви ще имат повече тежест.

Хороскоп за днес Рак

Този ден ще ви зарадва с нещо отдавна забравено, което ще изникне на хоризонта в най-подходящия момент. Използвайте случая и се отблагодарете на Съдбата, като сторите добро някому.

Хороскоп за днес Лъв

Денят ще обърка плановете ви, но това което ще ви предложи ще е достатъчно да се почувствате доволни от направеното. В личен план бъдете внимателни към чувствата на половинката ви.

Хороскоп за днес Дева

Не е лошо да сте по-подозрителни, особено когато става въпрос за хора, които не познавате. Колкото и да ви е симпатичен някой не разкривайте всичко за себе си ако го познавате от скоро.

Хороскоп за днес Везни

loading...