Хороскоп за днес, 10 февруари

Хороскоп за – ОВЕН Добри условия за успех Въздържайте недоволството и потиснете недобрите си мисли. Всичко започнато през днешния ден ще ви се отдава с лекота и ще...

210 0

Хороскоп за – ОВЕН

Добри условия за успех

Въздържайте недоволството и потиснете недобрите си мисли. Всичко започнато през днешния ден ще ви се отдава с лекота и ще го приключите навреме. Неделя е благоприятна за реализацията на личните и деловите ви цели, но всички от зодията следва да са достатъчно активни, защото макар и прилично сполучлив, денят не е от най-успешните, в които с минимални усилия ще постигнете изненадващ обем положителни резултати.

Хороскоп за – ТЕЛЕЦ

Успех в преговорите

Днешните ви занимания ще ви бъдат от полза за в бъдеще. Денят е изключително подходящ за планиране и начало на нови идеи, професионални и творчески проекти, за пътуване и развлечения. Този делник ще доста напрегнат за Телците. Взаимоотношенията в деловите среди не са на достатъчно качествено ниво, а това в много случаи се изразява под формата на задкулисни действия, подли удари и съзнателно издигнати пречки от ваши противници.

Хороскоп за- БЛИЗНАЦИ

На прага на нов период

Добре изиграйте картите си, възползвайте се от привилегиите, които сте си извоювали и ще се радвате на постигнатото. Благоприятната енергетика на деня ще ви стимулира да се преборите с вътрешните си колебания и покажете готовността си за активни действия и сътрудничество. Условията за осъществяване на вашите материални цели са много добри, което без резерви може да се каже и за личните.

Хороскоп за – РАК

Професионален и личен успех

Част от времето си ще посветите на други хора, но в крайна сметка няма да съжалявате. През днешния съзидателен ден насочете енергията си към важните за вас неща. Неделя ще е успешна за осъществяване на намеренията в личен план, а това е валидно и за служебните ви цели. Не е препоръчително да провеждате делови контакти с някого, засягащи въпрос за съвместна бъдеща работа.

Хороскоп за утре – ЛЪВ

Делова сполука

Каквито и причини да имате, потиснете гнева си и не влизайте в конфликти с никого. Насочените ви усилия към мирни и щастливи събития ще са ползотворни и ще се чувствате доволни от добре свършената си работа. Остротата при Лъвовете е изразителна през този ден, и вероятно мнозина са склонни да я демонстрират, но не е за предпочитане, дори и да се оформят подобни ситуации.

Хороскоп за – ДЕВА

Негативно настроение

Няма да сгрешите, ако се вслушате в собствените си разсъждения и желания. Проявеното ви разбиране към проблемите на околните ще благоприятства желани развръзки, които ще удовлетворяват и вас. Новата професионална седмица не започва оптимистично за Девите, което при повечето от знака се дължи на лични проблеми. Онези, при които се е получило неприятно стечение на обстоятелствата въпреки предварителните уговорки за взаимна подкрепа при нужда, явно ще са жертви на лъжа.

loading...