Хороскоп за днес, 13 април

Овен Отдайте се на любимия човек Съботата е идеална, за да прекарате времето си с любимия човек на някое приятно местенце. Очертава се и времето да е лошо,...

519 0

Овен

Отдайте се на любимия човек

Съботата е идеална, за да прекарате времето си с любимия човек на някое приятно местенце. Очертава се и времето да е лошо, така че имате оправдание да останете в леглото през целия ден. Възможно е да сънувате пророчески сън.

Телец

Поводи за обиди

Възможно е днес да имате много поводи за сръдни и обиди, но не ги отприщвайте в себе си. В обясненията към другите само ще загубите от времето и нервите си.

Близнаци

Пестете силите си

Очертава се изключително успешна събота за Близнаците. Запазете си обаче сили за вечерта, защото тогава ви очакват не малко преживявания и ще ви е яд, ако не ви останат сили за тогава.

Рак

Изглаждате недоразуменията

Използвате съботата, за да изгладите недоразуменията с ваши близки. Нека оръжието ви са усмивката и доброжелателността, дори насила – не го забравяйте и ги използвайте смело и в големи количества.

Лъв

Пуснете детето в себе си

Днес може да си позволите малко по-фриволно поведение – потърсете детето в себе си! Връщането към детството ни подмладява и ни зарежда с нови сили. Ако имате деца, те ще бъдат очаровани. Може да си размените ролите за няколко часа.

Дева

Успехи в работата

За вас събота се очертава да е работна, а не почивна. Хубавото е, че можете да поработите в условия, които са ви приятни, и така да се справите по-добре от очакваното. Не се колебайте да вложите повече изкуство в дейността ви, независимо каква е тя.

loading...