Хороскоп за днес, 13 февруари

ОВЕН ( 21 март – 20 април ) Очаква ви, празничен и ярък ден. В него ще има толкова много събития, възможни са семейни тържества, корпоративни партита и...

289 0

ОВЕН ( 21 март – 20 април )

Очаква ви, празничен и ярък ден. В него ще има толкова много събития, възможни са семейни тържества, корпоративни партита и срещи.

Само не прекалявайте с алкохола, а също така бъдете внимателни с храната. Плановете в работата, няма да се променят. Въпреки това, ще е необходимо да се върнете към старите проекти.
ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май )

Очаква ви, един интересен и творчески ден, в който ще искате да мечтаете, фантазирате и да се изразите напълно. Добре е, че близките хора ще ви подкрепят. Във финансовия сектор има шанс за увеличаване на капитала. Ако не пренебрегнете страничните ангажименти, до вечерта може да спечелите прилична сума.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май – 21 Юни )

Някой от вас ще се отправят на път, други ще заминат на почивка. Наслаждавайте се на отдиха си! Трети, ще трябва да работят усърдно, за да увеличат финансовото си състояние и да изплатят кредита. В личната сфера всичко е безоблачно, въпреки че нещо очевидно няма да е достатъчно. Може би, ще го обсъдите вечерта с любимия?

РАК ( 22 юни – 23 юли )

Очаква ви обновяване на чувствата, както и отношенията с любимия човек. Помните ли как всичко е започнало – било е толкова романтично и красиво. Не пестете време и енергия, бъдете смели и не забравяйте да експериментирате. Те може да ви открият нови пътища. Добър ден за тези, който отдавна се опитват да получат по-висока позиция.

ЛЪВ ( 24 юли – 23 август )

Днес е добре да покажете своята идентичност и уникални таланти. Ще бъдете на висота, което е гаранция за слава и успех. Поведението на някой от приятелите ви, може да ви застави да проявите агресия и грубост. Основното нещо е, да се контролирате, за да не влезете в продължителен конфликт. Вечерта може да получите пари, но сумата няма да е голяма.

ДЕВА ( 24-ти август – 23 септември )

Препоръчително е да пестите силите си, за големи постижения. Днес ще имате възможност да заемемете ръководна позиция и то без ничие ходатайсто. Оказва се, че шефовете отдавна са забелязали вашата кандидатура за тази позиция. Успешно ще се развиват бизнес пъуванията за тези, ангажирани в рекламен бизнес. Само, бъдете внимателни на пътя!

loading...