Хороскоп за днес, 13 октомври

В събота, 13 октомври се засилва присъствието на Скорпионската енергия в пространството около нас и всичко придобива дълбочина и смисъл – думите, мислите, преценките, знанието и обучението. Цялата...

590 0

В събота, 13 октомври се засилва присъствието на Скорпионската енергия в пространството около нас и всичко придобива дълбочина и смисъл – думите, мислите, преценките, знанието и обучението. Цялата комуникация помежду ни през този ден ще бъде подчинена на качествата, характерни за този знак.

Овен

Може да възникне нова любовна връзка, която да завърши с брак.

Влиянието на планетите върху съпружеските отношения е много благоприятно и съдейства за тяхното укрепване. Сложен период за тези, които са свързани с търговията. Печалбата може да се окаже минимална.
Телец

Каквото и да правите днес, то ще се хареса на всички. Погледите ще са приковани към вас, така че няма да можете да се отпуснете до края на деня.

Близнаци

Тази събота ви очаква печалба. Може да си позволите малък, но изключително премерен и разумен риск. Не преминавайте границата.

Рак

Способни сте да си намерите хиляди оправдания, но нещата не са такива, каквито трябва да бъдат. Следователно нещо трябва да се промени. Няма как.

Лъв

Днес не се затваряйте вкъщи. Навън ще срещнете това, което търсите – движение, разнообразие и много усмихнати хора – всичко, от което имате нужда.

Дева

Днес ви очаква мъничка, но съществена промяна. Тя ще бъде вашата приятна изненада и красив подарък в съботния днес.

loading...