Хороскоп за днес, 14 септември

ОВЕН Не влизайте в конфликти Работата ви днес ще е свързана с различни хора и различни ситуации, с които ще трябва се справите, тъй като често ще се...

311 0

ОВЕН
Не влизайте в конфликти
Работата ви днес ще е свързана с различни хора и различни ситуации, с които ще трябва се справите, тъй като често ще се различават от това, което сте планирали. Завладени от импулса на агресивността, и чувствайки се стабилни, Овните ще се държат към околните като господари на положението, но едва ли ще докажат, че наистина са такива. Събота не е успешна за вас. Пазете се от конфликти.
ТЕЛЕЦ
Прокарване на плановете
Общуването с позитивно мислещи хора, имащи творчески поглед върху нещата ще ви донесе повече настроение и желание за работа. Определено благоприятна, събота ще е надеждна за разгръщане на вашите планове, и най-вече за достигане до споразумение с хора от деловото обкръжение за обединение на усилията в името на по-ефективното присъствие на пазара. Ярки промемени предстоят за бъдещето ви развитие.
БЛИЗНАЦИ
Освобождаване от негативни емоции
Обграждайки се с позитивно мислещи хора, ще създавате подходяща атмосфера за творчески дръзновения. Благоприятен ден за пътувания, предоставящ чудесни възможности за освобождаване от натрупаните през отминаващата седмица негативни емоции и недоволство. Събота не е подходяща за провеждане на контакти с делова насоченост, защото няма да достигнете до очаквания резултат.
РАК
Разгръщат се промени
Верни на себе си ще търсите онова, което може да ви донесе най-много позитивни емоции за момента. Събота носи промени на Раците, които в много случаи означават решително скъсване със ситуации и хора от миналото. Присъствието на въпросните личности в обкръжението ви е било разрушително за мнозина от зодията. През деня е възможно да възникнат проблеми от финансов порядък.
ЛЪВ
Добро делово развитие
Нещата може да не са такива, каквито изглеждат, за това преценете доколко премерен е риска, който се каните да поемете. Събота е благоприятна за насочване към делови ангажименти и за контакти с хора от деловите среди. Ще се разкрие възможност за поемане на доходоносен ангажимент, или ще получите уверение за предстоящо увеличаване на дохода от професионалната ви дейност.
ДЕВА
Напрежение и лъжи
Удовлетворени сте от развитието на деловите ви начинания. Събота ще е мъчителна за преобладаващата част от Девите поради постоянните промени н действащите обстоятелства. За някои точно те ще са благодатната почва за прокарване на намеренията. Лъжите и заблудите са характерни във взаимоотношенията през този ден. Действайте внимателно!
ВЕЗНИ
Сполука
Привлекателни сте и с чар ще печелите вниманието на хората, които ви интересуват. Сполучлив за парични печалби, за реализация на цели в бизнеса и за успешни контакти в обществените среди, звездното влияние през деня подчертава, че ще ви върви,защото късметът ви е силен, но едновременно с това апелира да сте по-скептични н разговорите с околните. Прокрадват се лъжи.
СКОРПИОН
С поглед към нови възможности
Имате прекалено големи надежди относно част от настоящата си работа, въпреки обективната оценка на околните, в който не сте се вслушали. Определението успешен ден е вярно, но непълно за настоящата събота, защото мнозина ясно схващат, че стабилността им в настоящата делова ситуация е под въпрос, и ще насочат вниманието си към сфери и хора, които ще гарантират по-добри възможности и условия за бъдещето им.
СТРЕЛЕЦ
Не се отпускайте
Обстоятелствата ще ви срещнат с хора, които ще ви помогнат да повишите професионалната си квалификация, а също и финансите си. Показателите за успех през този ден са изразителни и предоставят много добри възможности за реализация на целите. За делово ангажираните възниква повече напрежение, но ще го овладеете. Сега е много важно да действате енергично и да преодолявате факторите, които ви блокират.
КОЗИРОГ
Силен късмет
Изходът от делата ви е предизвестен, предвид добрата ви организация на работа и информираност. Добрият късмет не отминава Козирозите в събота, а присъствието му във всички случаи ще ви зарадва със сполука. Някои от зодията са склонни да действат хитро и подмолно, което едва ли е най-устройващият способ за постигане на успех. Далеч по-добри резултати ще постигнете чрез честност.
ВОДОЛЕЙ
Пазете се от измами
Мечтите ви се превръщат в реалност пред очите ви. Дълго полагани усилия най-после водят до желания резултат. През този ден много добър резултат ще постигнат онези Водолеи, които ще проведат разговор с някого относно наемането на работа. Ще получат необходимата подкрепа и ще осъществят намерението си. Не се ангажирайте със задачи, за които са ви обещали добро заплащане. Ще ви измамят.
РИБИ
Владейте нервността си
Събрали сте смелост и огромно желание за да осъществите отдавна планирано начинание. Стига да сте по-сдържани при осъществяване на цели от материално и финансово естество, събота ще е успешна и печеливша. Дадете ли воля на взривната си нервност, ситуацията ще се влоши и ще последват противоречия, които безусловно и непоправимо ще променят обстоятелствата.

loading...