Хороскоп за днес, 16 април

ОВЕН Днес е важно да се предпазвате от провокации и опити да бъдете манипулирани. Значителни постижения са характерни за Овните през този ден. Тази прогноза се свързва с...

610 0

ОВЕН
Днес е важно да се предпазвате от провокации и опити да бъдете манипулирани. Значителни постижения са характерни за Овните през този ден. Тази прогноза се свързва с деловата дейност, паричните печалби, контактите в бизнеса и съвместното партньорство.

В някои момент днес ще се чувствате доста неуверени. Напразно, в състояние сте да преодолеете всички проблеми.

ТЕЛЕЦ
Денят е противоречив и по всякакъв начин трябва да избягвате напрежение и конфликти, особено на работното място, в семейството и в личните отношения днес. Днес следва да действате с повишено внимание към ситуациите и събитията в деловия сектор. Вторник говори за загуби, които в едни случаи трябва да се определят като пропуснати ползи, а в други – като неочаквани коварни удари. Не променяйте решенията си и не се съмнявайте, че ще се справите. Просто мислете логично.

БЛИЗНАЦИ
Неблагоприятните енергийни въздействия на деня се отразяват на психиката и ви правят податливи на изкушения. Вторник се свързва с доста неудобства за Близнаците, които при едни от зодията имат делови характер, а при други засягат отношенията с интимния партньор. Действайте много внимателно. Неминуемо предстоят промени. Подчертани са недвусмисленно по няколко начина. Каквото правите да е от начало до край. Иначе – лошо.

РАК
Днес е препоръчително да сте внимателни и въздържани в отношенията и поведението си. Възможни са провокации и съблазни. Вторник се характеризира с повишено напрежение при Раците, но по принцип е ползотворна във всички направления. Насочете се към целите си и действайте с присъщата си енергичност. По-добре ще е да потърсите рационалното зрънце. Само така ще предотвратите грешки, при това неприятни.

ЛЪВ
Следвайте програмата си, но не започвайте нови начинания и избягвайте риска под каквато и да е форма. Малко нервна, но пък твърде плодотворна, вторник ще зарадва Лъвовете с чудесна делова реализация, успешни контакти или преговори, сполука по финансови въпроси или във връзка с инвестиции, както и при осъществяване на сделки в бизнеса. Само се постарайте да правите нещата едно след друго.

ДЕВА
Негативен ден, през който нараства вероятността от измами и манипулации. Денят ще ви зарадва с благодатни възможности, от които няма да е трудно да се възползвате, но не са изключени и пропуски. Насочвате се към задачи и дела с голяма енергия, която за съжаление не при всички е канализирана. Оттук е възможно прибързване, което определено означава грешка. От вашето мнение ще зависи нечие важно решение.

loading...