Хороскоп за днес, 17 март

ОВЕН Леки затруднения Дори в почивния си ден енергията ви е заразителна и съвсем не мислите за почивка. Денят е подходящ за планиране и организиране на предстоящите бизнес дела. Някои...

342 0

ОВЕН

Леки затруднения

Дори в почивния си ден енергията ви е заразителна и съвсем не мислите за почивка. Денят е подходящ за планиране и организиране на предстоящите бизнес дела. Някои Овни са доста напрегнати, а други избират агресивния подход към деловите ситуации. Ако сте решени да доведете до край нещо, първо овладейте вътрешното си състояние и да се успокойте.

ТЕЛЕЦ

Силен старт

Неделният ден няма да е особено напрегнат. Повечето Телци са изпълнени с енергия за работа и може би имат други очаквания.

Ако сте от Телците, които копнеят за ново начало и старт на чисто, неделя е вашият ден. Това се отнася с еднаква сила както за деловата ви реализация, така и за личния живот. На някои от зодията ще се наложи да се реорганизират.

БЛИЗНАЦИ

Реализиран успех

Работата, която сте успели да свършите, ще ви остави доволни и с желание за заслужена почивка. Неделя е окуражителен ден за голяма част от представителите на зодия Близнаци. Вече е съвсем ясно, че делата, с които сте ангажирани напоследък – лични или от друго естество, наближават края си. За друга група от представителите на зодията се очертават запознанства в обществото, които в много случаи ще завършат със договор.

РАК

Предстои промяна

Неделята ви е много активна и в личен, и в делови план. Трябва така да наредите програмата си, че да имате време за всичко важно, неотложно, като не пренебрегвате и близките си. Очакват ви разнообразни ангажименти, които включват контакти в обществените среди, на които ще формирате план за бъдеща съвместна работа, кратки пътувания, реализиране на делови задачи или подготовка за осъществяване на такива цели, засягащи в други случаи дома и семейството.

ЛЪВ

Усмихнат ден

Семеен проблем ще се реши само с премерени думи и действия. За Лъвовете неделята се очертава спокойна, ведра и дори хубава във всякакъв план. Добрите новини предстоят, а по-активните от бизнеса имат шанса да осъществят сделка с движим или недвижим имот. За тези, които са в бизнес-партньорство, предстоят разговори по съвместната си заетост.

ДЕВА

Благоприятни моменти

Очаква ви спокоен ден, който най-вероятно ще прекарате в дома си сред близките си хора.

Успехът ви е в кърпа вързан именно тази неделя. За едни от вас е свързан с пари, други ще осъществят важни делови познанства за бъдеща съвместна работа, а за трета група значителното събитие е успешно осъществена сделка във финансовия сектор. Очевидно периодът за материална реализация е отличен. Сега е важно напълно да се мобилизирате и да действате с неотслабващи темпове.

ВЕЗНИ

Приятни емоции

Мислите ви са насочени в много посоки и е възможно да не ви стигне внимание за нищо конкретно.

Представителите на зодията днес биха могли да бъдат разделени на две категории. За едничаст от вас личната и деловата сполука е безспорна, докато за другите е валидно обратното – безпокойства, неудобство, разочарования от близки хора и недоволство от неправомерни обвинения.

СКОРПИОН

Избягвайте напрежението

Нечие ново присъствие ще ви вълнува и привлича неудържимо, изпълвайки ви с трепети и очаквания. Съществува и реалният шанс да се сблъскате с леки неприятности през този ден, особено ако ви предстоят срещи – без значение дали са планувани или не. Това важи с еднаква сила и за партньорите от бизнеса, и за хората от приятелския ви кръг.

СТРЕЛЕЦ

Сполука

Очаква ви приятна изненада в личен план. Не губете деня си в бездействие – това важи за повечето от Стрелците. Дръжте се близко до бизнес реалността без да подценявате предстоящите проекти. В случая обаче ситуацията за доста от представителите на зодията е притеснителна. Отговорностите нарастват, така че подгответе делата си предварително, за да не попаднете в неуправляема ситуация.

КОЗИРОГ

Леко напрежение

Не бъдете толкова критични към близките си и не изкарвайте яда си върху тях. Въпреки лекото напрежение което ви тревожи, денят е доста подходящ за известна релаксация. Само една минимална част от Козирозите може да се изключи от общата характеристика на този ден. За тази група неделя ще е развлекателна и ведра. Преобладаващият процент от вас са нервни, настроението е променливо и се сблъскват с неочаквани пречки при опитите да осъществят някоя от целите си.

ВОДОЛЕЙ

Любов и емоция

Необходимо ви е обновяване на духа и емоциите. Това ще ви тласне да потърсите по-различни начини за отмора. За почти всички представители на зодия Водолей, тази неделя ще премине динамично в кратки пътувания, емоции и душевна цялост. За някои представители на зодията този ден бележи ново любовно начало. Но не изпадайте в излишна еуфория и не се отдавайте на прекалено смели мечти.

РИБИ

Поглед напред

Днес излъчвате силна енергия и желание за действие. Представителите на зодия Риби попадат в етап на доста напрегната делова активност. Продължителността му във времето може да е почти до края на идния месец и ще премине в условията на делови и емоционални натоварвания. Мобилизирайте целия си наличен ресурс, за да постигнете пълен успех.

loading...