Хороскоп за днес, 18 май

ОВЕН Очертава се конфликт Не бягате от проблемите на работното място и резултатите красноречиво говорят за това. Може да се противопоставите на неблагоприятните енергийни въздействия, като отвърнете с...

569 0

ОВЕН
Очертава се конфликт
Не бягате от проблемите на работното място и резултатите красноречиво говорят за това. Може да се противопоставите на неблагоприятните енергийни въздействия, като отвърнете с благост и доброта. За Овните се очертава началото на ползотворен за устройване в дадена сфера период, чиято продължителност ще е около два и половина месеца.

ТЕЛЕЦ
Внимавайте! Денят е тежък
Всичко, с което се заемете днес ще завърши добре. Неблагоприятните енергийни въздействия през днешния ден могат да провокират у вас нездрави внушения и други, отрицателни прояви. Много напрегнат ден, през който Телците трябва да стоят далеч от всякакъв тип делови ангажименти, защото заловят ли се с такива ще загубят. Предупреждението се отнася не само до практическата дейност, а и до дебатите свързани с делови въпроси.

БЛИЗНАЦИ
Сблъсък с пречки
Благоприятен ден очаква всички представители на зодията, независимо с какво се занимават. Атмосферата е заредена с повече негативизъм, който се отразява неблагоприятно на всички: едни подтиква към лъжа, други към измами, с цел лично облагодетелстване, към пагубни внушения. От гледна точка на постижения събота ще е положителна за Близнаците, въпреки кавгите, лъжите и недостойното поведение на голям процент от представителите на зодиакалния знак.

РАК
Нервен ден, бележещ началото на успешен етап
Взимате дейно участие във фамилните планове за почивните дни. Денят е неблагоприятен откъм енергийни въздействия, дори идеите, които ви идват могат да са плод на чужди и вредни внушения. Събота се оказва напрегната и нервна за Раците, въпреки че мнозина няма да открият видими дразнители за състоянието си. Хубавото на този ден е, че поставя началото на хубав етап за материален успех.

ЛЪВ
Успехът ви зависи от честността
Очаква ви добро развитие на ангажиментите ви в делови план. Трудностите през днешния ден се отразяват на психиката, решенията и действията. За част от Лъвовете събота определено ще е благоприятна. За останалите – значително по-голяма група, ситуацията е по-различна. Съдбата ни предупреждава да се стабилизирате, да престанете с измамите и де се крепите на позициите на честността.

ДЕВА
Укрепете позициите си
Имате качества, които ви превръщат в лидери. Делови успехи ще съпътстват днешния ви ден. Днес е добре да прекарате повече време в уединение и по възможност да си останете в къщи, за да се предпазите от злото. Напрегнат ден от гледна точка провокации. Обслужват нечии интереси чрез наелектризиране на действащите обстоятелства против вас. Преценете добре позициите си.

loading...