Хороскоп за днес, 18 март

Хороскоп за ОВЕН Добър шанс Плановете ви, имащи отношение към инвестиране на средства ще претърпят промяна. Ще преминете през деня в хубаво настроение и заредени с добри очаквания....

343 0

Хороскоп за ОВЕН
Добър шанс
Плановете ви, имащи отношение към инвестиране на средства ще претърпят промяна. Ще преминете през деня в хубаво настроение и заредени с добри очаквания. Добър ден за ползотворни делови контакти в обществените среди, предоставящи възможности за започване на работа, или зо смяна на сегашната. В професионалните среди и бизнеса подли удари, лъжи и измами.

Хороскоп за ТЕЛЕЦ
Ярко напрежение
Не показвайте враждебността си към инакомислещите. Покажете широтата на мисленето си и ги приемете, като всички останали. Днес по-лесно намирате и изразявате вътрешната си свобода, без да причинявате дискомфорт на околните. Тежък ден не само за Телците, а и за онези, които ще имат ангажименти с тях поради липсата на почтеност във взаимоотношенията от двете страни.

Хороскоп за БЛИЗНАЦИ
Проявете активност
Имате добри намерения и очаквания, но е полезно да се консултирате със специалисти в областта, която смятате да овладеете. Днес бъдете умерени в работата и във всичко останало, за да избегнете изненадите. За Близнаците се очертава успешен, но и достатъчно нервен ден. За всички от зодията деловата активността е задължителна. Ситуацията, в която действате не е достатъчно стабилна, а намалената интензивност и липсата на борбеност, ще се окажат най-лесният път към провалената реализация.

Хороскоп за РАК
Владейте се
Постигате всичко, което желаете днес стига да не се поддадете на затормозяващи съмнения и колебания. Днес по-лесно се справяте със задълженията си и отговорно ще пристъпите към работа по нови проекти, дела от професионален и друг характер. Нервността при Раците е много висока, и ако представителите на знака не овладеят негативните си емоции, няма да имат право да се сърдят на никого, освен на себе си.

Хороскоп за ЛЪВ
Успешен ден
Като че ли се стремите да угодите на всички около вас. Поздравления това е доста нетипично за вас. Хубав ден, през който получавате вътрешна свобода, натрупвате знания и мъдрост, а някои срещат и новата си любов. За Лъвовете се очертава явен успех днес. При едни от зодията ще е плод на късмет и стечение на обстоятелствата, а в други случаи, без съмнение, хитростта ще помогне на мнозина.

Хороскоп за ДЕВА
Проблеми при бизнесмените
Останете си в къщи днес, ще спестите много неприятности на хората, които биха ви срещнали. Денят е благоприятен за делови срещи и общуване с дългосрочна перспектива. За реализация на професионалните цели на Девите от средите на наемните работници и служители, понеделник ше е доста благоприятен. Проблематична е ситуацията при бизнесмените, което не означава неуспех а затруднения.

loading...


Коментари