Хороскоп за днес, 2 септември

Хороскоп за днес ОВЕН Неделя ще бъде един от най-енергичните дни за представителите на зодия Овен. Ще бъдете много активни, което само по себе си е чудесно, но...

601 0

Хороскоп за днес ОВЕН
Неделя ще бъде един от най-енергичните дни за представителите на зодия Овен. Ще бъдете много активни, което само по себе си е чудесно, но от друга не чак толкова.

Това се дължи, на възможни пропуски които може да направите, породени от прекалено активните действия. Не прибързвайте за да не сгрешите. Други представители на Овен съвсем неочаквано ще поемат на път. В повечето случаи тази внезапност е свързана с дела и въпроси, изискващи спешна намеса от ваша страна. По-внимателни бъдете в обществените контакти. Ще са изпълнени с напрежение и остри противоречия.

Хороскоп за днес ТЕЛЕЦ
Силно напрежение при Телците през последните дни, може да ви изнерви до краен предел. Именно за това денят трябва да бъде посветен на почивка и спокойствие. Имате нужда от възстановяване на добрата енергия. Доста вероятно е да допуснете грешка, ако изведнъж решите да удовлетворите свое не съвсем обмислено хрумване. През тази неделя най-доброто, което трябва да сторите за себе си, е да си останете вкъщи. Със сигурност това действие ще ви възстанови физически и психически. Денят ви носи новини по паричен въпрос или във връзка с някакви финанси.

Хороскоп за днес БЛИЗНАЦИ
Като цяло този ден ще е доста труден за Близнаците. В никакъв случай не се заемате с дела и задачи, които са значителни и важни за вас. Някои Близнаци са доста притеснени точно във връзка с разрешаването на важни бизнес задачи. Има вероятност да достигнете до договаряне с някого, но това трябва да бъде скрепено с детайлно споразумение, което следва да обвърже двете страни конкретно. В противен случай не след дълго ще възникнат неприятни ситуации. Мнозина ще имат шанса да стабилизират взаимоотношенията си с партньор.

Хороскоп за днес РАК
За по-голяма част от представителите на знака са възможни мощни емоционални въздействия през тази неделя.. Това ги лишава от вътрешна стабилност и най-често ги тласка към неприятни мисли. За останалата част от Раците емоционалната нестабилност се свързва с любовни копнежи, които няма да е трудно да осъществите. Сега е необходимо да се мобилизирате за осъществяване на целите през деловата седмица и да планирате задачите си. В настоящия момент трудно бихте могли да достигнете до точни изводи и намерения за бъдещето.

Хороскоп за днес ЛЪВ
Емоционалното състояние на голяма част от Лъвовете не се различава от това на предния знак и се определя със засилено ниво на тревога. Изключително трудно е да се разбере каква точно е причината, тъй като тук се смесват разнообразни настроения и стремежи – от такива за материална стабилност и сигурност, до ярки многопосочни емоционални желания, плюс неотстъпчивостта от традиционните ценности и консервативността във възприятия. Контактите в обществото са добър начин за възстановяване на вътрешното равновесие.

Хороскоп за днес ДЕВА
За тази неделя не е препоръчително да се заемате с разрешаването на каквито и да е финансови или делови проблеми. Това е много важно особено ако последните са спорни. Може да предизвикате сигурна загуба и много ядове. Неделя е хубава за възстановяване в психически и физически аспект. Някои от Девите ще насочат вниманието си към комуникация, чиито цели основно са лични. Това е правилното решение, тъй като може да достигнете до чудесно споразумение. Други Деви ще предпочетат по-личните контакти с роднини, близки приятели или любовни партньори.

loading...


Коментари