Хороскоп за днес, 2 юни

ОВЕН Проблемен ден Смело ще отхвърлите нещата, които ви пречат да се изявите така, както вие предпочитате. Възможна е промяна в плановете ви, по причини независещи от вас....

602 0

ОВЕН
Проблемен ден
Смело ще отхвърлите нещата, които ви пречат да се изявите така, както вие предпочитате. Възможна е промяна в плановете ви, по причини независещи от вас. Това налага да бъдете с повишено внимание. През този ден противоречията с колеги от службата, с външни партньори или с хора от обществените среди са силно противопоказни за представителите на Овен. Ударите от страна на противниците ви съвсем няма да са безобидни, а някои от знака ще бъдат притеснявани от високостоящи.

ТЕЛЕЦ
Много високо напрежение
Имате нужда да подобрите формата си и днес е прекрасен ден да предприемете нещо по въпроса. Ще бъдете удовлетворени от работата си и с нови сили ще насочите енергията си към проект, който ще ви ангажира през следващите седмици. Като налични условия за реализация на целите в личен и делови план, неделя е многообещаваща. Стига да избягвате остротата във взаимоотношенията, и да владеете огромното нервно напрежение, може да се каже, че ще успеете.

БЛИЗНАЦИ
Хубав шанс, но внимавайте
Служебните задачи и личната работа ще вършите еднакво прецизно и отговорно. Този ден ви предлага различни емоции, както в личен така в и професионален план. Изразителни лични възможности на Близнаците и добри условия за успешна реализация на цели и стремежи са налице, но е видима и подчертаната готовност за конфликти с околните. Пазете се от избухване на такива, защото ще поставят началото на мъчителен период в развитието ви.

РАК
Дайте предимство на положителното
Подредете си така програмата днес, че да ви стигне времето за всичко важно, срочно, като не пренебрегвате и близките си. Близките ви изпитват затруднения, които може да разрешите. Не се колебайте да го направите, заслужили са това ваше внимание. През този ден са налице две диаметрално противоположни явления при Раците – много високо вътрешно напрежение, и благодатни условия за ярък успех при осъществяване на деловите цели.

ЛЪВ
Нервно напрежение
Сега е момента да се забавлявате. Събитията през деня ще ви предложат нужното ви разнообразие. Заемате се с твърде много неща наведнъж и затова не е случайно, че не успявате да се справите с всичко. Неделя се оказва напрегната и за Лъвовете. Нивото не е високо, но ще е достатъчно, за да подържа усещане за неудобство и дискомфорт. Ако успеете да преодолеете негативната натрапчивост, ще укрепите шанса си за успешна реализация на целите.

ДЕВА
Ярка реализация
Ще се постараете повече днес, в желанието си да спечелите на своя страна нечие внимание или добра оферта. Ако ви измъчват съмнения или други тревоги, си наложете да бъдете по-сдържани в оценката си за ситуацията. Чудесен ден за реализация на цели в деловите среди, в бизнеса и такива от лично естество. Хубавите материални и финансови постижения са извън съмнение. Някои биха могли да сменят работата си, а други Деви ще поемат допълнителни професионални задачи.

loading...