Хороскоп за днес, 20 февруари

ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май ) Днес дори няма да може да си отворите устата, толкова често другите ще настояват, убеждават и предлагат. Е, понякога трябва...

229 0

ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май )

Днес дори няма да може да си отворите устата, толкова често другите ще настояват, убеждават и предлагат. Е, понякога трябва да сте в ролята на наблюдател. Особено, ако искате малко да си починете. От запознанства с романтичен характер, е по-добре да се откажете. Нищо няма да излезе от това, само ще си загубите времето.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май – 21 Юни )

Препоръчително е да бъдете категорични, ако въпросът засяга отношения с близки приятели. Особенно, ако те често умишлено ескалират ситуацията. Творческите ви идеи, имат шанс да бъдат реализирани. Парите, които ще получите за минали проекти, могат да бъдат инвестирани в нещо обещаващо. Например, в личен бизнес.

РАК ( 22 юни – 23 юли )

Ще трябва, да преживеете много неща отново. Ще има моменти, които са по-скоро като сън или като „дежа-ву“. Опитайте се, да не изпускате емоциите си върху тези, с които работите или дружите. Защо да обиждате добри хора? Ще имате възможност, да подобрите условията си на живот. Ако продавате апартамент или къща, ще направите добра сделка.

ЛЪВ ( 24 юли – 23 август )

Ще получите много информация, от която ще е неблагодарно да се откажете. Особено след като идва от човек, който се грижи за вашето благополучие, като за свое. Ще е добре да се заемете със себе си, с външния вид и здравето. Ако нещо ви притеснява, тогава трябва да отидете на лекар.

ДЕВА ( 24-ти август – 23 септември )

loading...