Хороскоп за днес, 20 октомври

ОВЕН Трудности Без компромиси работата няма да върви и ще се чувствате потиснати. Временни здравословни отклонения ще затруднят Овните през този ден при осъществяване на намеренията, въпреки, че...

403 0

ОВЕН
Трудности
Без компромиси работата няма да върви и ще се чувствате потиснати. Временни здравословни отклонения ще затруднят Овните през този ден при осъществяване на намеренията, въпреки, че преобладаващата част от зодията ще са доста активни. Към проблемите се прибавят и пречките от ваши противници които в много случаи си оказват влиятелни хора.

ТЕЛЕЦ
Външни пречки
Повечето от вас ще са делово ангажирани днес. Много движение, опити за реализация на отдавнашна цел, или на такава, която в настоящия момент силно ви интересува, но условията не са особено подходящи за достигане до успех. Основните причини са липсата на стабилни обстоятелства, и постоянните промени ва административно ниво.

БЛИЗНАЦИ
Силно напрежение
Не разполагате с нужната ви информация и докато не си я набавите, сте възпрепятствани да вземете окончателно решение. За този ден е характерно силно напрежение при Близнаците и проблеми във взаимоотношенията. В личен план те обхващат интимните, а по отношение на деловите цели фиксират острите несъгласия и кавгите с някого, поради което мнозина ще преустановят контактите с въпросните лица.

РАК
Нерви и напрежение
Прями и откровени, ще изисквате същото и от другите в името на общите ви интереси и съжителство. Напрежението при Раците няма да е по-слабо от валидното за предните три знака. Има надежда да преодолеете пречките, с които се сблъсквате в момента, или да настъпят промени,които ще организират реализацията на интересуващите ви въпроси по различен начин. Ще се утвърдите!

ЛЪВ
Бъдете по-търпеливи
Днес сте особено работоспособни и хората около вас го забелязват – постоянно сте в движение. Стремежът на Лъвовете да се реализират в делови план по нов начин е крещящ, а в някои случаи дори безпардонен и придружен с тежки удари по противниците. Имайте търпение и поддържайте равновесие във взаимоотношенията с околните. Макар и не веднага, ще осъществите целите си.

ДЕВА
Не се раздвоявайте
Решаването на личен проблем не търпи отлагане, колкото по-скоро го направите, толкова по-добре за всички около вас. В условията на действащите влияния и механизми, не е чудно, че и представителите на Дева са силно изнервени, и търсят начини да преодолеят пречките, които постоянно изникват на пътя им. Сега е необходимо да се стабилизирате и да насочите категорично мисленето си в една посока.

loading...