Хороскоп за днес, 20 юли

Овен Отговорност Днес ще се наложи да поемете отговорност – в събота не бягайте от съпричастност към проблемите на близките ви. Демонстрирали сте готовност за такава и сега...

764 0

Овен

Отговорност

Днес ще се наложи да поемете отговорност – в събота не бягайте от съпричастност към проблемите на близките ви. Демонстрирали сте готовност за такава и сега трябва да покажете, че това не са били празни приказки.

Телец

Намалете темпото

Днес е по-добре да стоите в сянка – не проявявайте прекалена активност, освен ако не искате да бъде въвлечени в дейност, която да заеме и двата ви почивни дни.

Близнаци

Внимавайте за здравето си

В събота е добре да сте по-внимателни към здравето си – ако сте на почивка, бъдете скромни в храненето и не правете компромиси с хигиената.

Избягайте недобре опеченото месо.

Рак

Наваксвате пропуснатото

Събота е подходяща да наваксате пропуснатото с приятели и да възродите отношенията. Излезте някъде и не си задавайте краен час на срещата.

Лъв

Мрачно настроение

Днес настроението ви е почти на нулата, но не се оставяйте на меланхолията да ви събори. Сложете усмивка, дори насила и ще видите как денят ще стане по-светъл.

Дева

Приятна компания

За вас съботата е ден за забавления – потърсете си достойна компания, в която да го прекарате. Вие също ще трябва да сте на ниво – не го забравяйте.

Везни

Поглезете себе си

Днес е време да обърнете внимание на себе си – тази събота може да си позволите повече удоволствия. Напоследък се пренебрегвате за сметка на другите, а не бива.

Скорпион

Интересно запознанство

Днес оставете всички домашни задължения и не пропускайте да излезете навън. Може да пропуснете запознанство с интересен човек, който да ви стане ценен приятел.

Стрелец

Съдбата се намесва

Дори да не вярвате в свръхестественото, тази събота в никакъв случай не подценявайте ролята на съдбата. Понякога се намесва, за да ни подскаже дали сме на прав път или не.

Козирог

Направете равносметка

Дори обикновено да излизате прави, в събота допуснете мисълта, че все пак може и да грешите. Ако срещате прекалено много трудности – спрете и помислете.

Водолей

Заслужено признание

Тази събота ще получите заслужено признание и похвала. Напреднали сте много и това е видимо за всички. Продължавайте така!

Риби

Добро настроение

Тази събота не търсете изключителна причина да се чувствате добре. Това че сте живи и навън грее слънце е достатъчно сериозна причина.

loading...