Хороскоп за днес, 21 февруари

ОВЕН ( 21 март – 20 април ) Очакват ви толкова много външни дразнители, че да избягате от лошото настроение и негативните няма да се получи. Дори и...

290 0

ОВЕН ( 21 март – 20 април )

Очакват ви толкова много външни дразнители, че да избягате от лошото настроение и негативните няма да се получи. Дори и ако усилено се стараете, в душата ви ще остане неприятен привкус.

Възможна е, неочаквана финансова помощ. Оказва се, че някой искрено се притеснява за вашето положение и ви обгражда с грижи от всички страни.
ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май )

Ще трябва да се борите за любовта си, но нали винаги сте мечтали да бъдете рицар. Сега ще ви се предостави, всичко необходимо за това – меч, броня и достоен противник. Баланс във финансите не чакайте. Ще трябва да похарчите голяма сума пари, за да купите всичко, от което се нуждаете. Ако пътувате, са възможни проблеми.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май – 21 Юни )

Не се препоръчва да се поддавате на страстите и да бъдете водени от емоциите. Вие сте толкова изтощени енергийно, затова си починете и се абстрахирайте от проблемите. За тези, които са се преместили на ново работно място, всичко ще се окаже дори по-добро от очакваното. Някой от вас, ги очаква кратко, но обещаващо бизнес пътуване. Може би печелившо.

РАК ( 22 юни – 23 юли )

Толкова усърдно ще доказвате мнението си пред колегите, че ще се объркате в приоритетите. Възможно е да ви обвинят в некомпетентност, но това не е страшно. Основното нещо е, да не изпаднете в немилост пред любимия човек. Не лъжете, не обещавайте нищо и дръжте дистанцията си в разговорите. Вечерта, ви чака незабравима вечер.

ЛЪВ ( 24 юли – 23 август )

Препоръчително е да си вземете отпуск и да си починете от цялото си сърце. Но това не означава, че трябва да се запътите към магазините, да пиете алкохол и да не си лягате до зори. Става въпрос, например да отидете на кино, театър или да седнете с приятели в кафене. Чудесен ден за тези, който обичат спа процедури. Водните процедури, ще бъдат особено полезни за здравето.

ДЕВА ( 24-ти август – 23 септември )

Днес ще анализирате, драматизирате и ще подлагате всичко на съмнение. Внимавайте, може би, сте избрали грешен път, а не този който води до победа. Успехът е близо, но умишлено унищожавате всичко. Във финансовата сфера, търсете нови ходове. Парите ще дойдат при вас, в момента, когато забравите за дълговете, кризите и желаните покупки.

loading...