Хороскоп за днес, 22 февруари

Хороскоп за ОВЕН Успешни действия Добре познавате подходящия за нуждите ви човек, остава да се обърнете към него. Много активни и с изразителен късмет, Овните ще действат успешно...

570 0

Хороскоп за ОВЕН
Успешни действия

Добре познавате подходящия за нуждите ви човек, остава да се обърнете към него. Много активни и с изразителен късмет, Овните ще действат успешно по делата си и ще реализират набелязаните делови и финансови цели. Очертават се и противоречия с хора от деловите среди, в които действате. Последните ще са следствие от зли дела и коварство от противниците ви.

Хороскоп за ТЕЛЕЦ
Не се отпускайте
Възприемчивостта ви към различна информация ще ви срещне с нови хора, общуването с които ще бъде благоприятно за вас. Петък се оказва ден с много силни възможности за личния и деловия успех на Телците. Показателите за сполуката ви са изразителни, но някои от зодията няма да са достатъчно концентрирани в работата си, което ще се изрази чрез занижени постижения в сферата на интересите им.

Хороскоп за БЛИЗНАЦИ
Не работете срещу себе си

Всички около вас се чувстват прекрасно, а работата ви носи удовлетворение. Този ден е доста благоприятен за Близнаците, но предупреждава – действайте честно! Абсолютно сигурно е че онези, които ще изберат пътя на лъжата, измамите и фалшивите обещания ще получат съдбовен удар, който в някои случаи ще е доста тежък и близък до социално унищожение.

Хороскоп за РАК
Успех чрез честни дейсвия
Покорени сте от ново и вълнуващо увлечение. Независимо в каква насока е, то ще ви накара да се чувствате много добре. За Раците също има тревожни предупредителни сигнали в звездното писмо. Отново става въпрос за честни действия. Шансът ви за успешни действия в приятелските среди не е слаб. Притежавате и чудесни възможности за заемане с нова дейност, която ще ви донесе доста добри печалби.

Хороскоп за ЛЪВ
Затруднения

В службата очакват от вас максимално старание и концентрация над работата, но за съжаление днес сте малко повърхностни и разсеяни. Нервен ден, който ще предизвика доста затруднения за мнозина от Лъвовете. В повечето случаи става дума за здравословно неразположение, което ще принуди много от тях да възстановяват здравето си, вместо да действат за реализацията на други свои, лични или делови цели и намерения.

Хороскоп за ДЕВА
Трудности

С набраната инерция навлизате в добрата форма и това се забелязва от всички. Петък дава надежди за сполука в материалната сфера, както и за подкрепа от някого, но денят по принцип е лош за Девите, поради което е трудно да се гарантира сполуката ви, ако не са налице конкретни договорки, гарантиращи в пълнота успехът в съответната сфера.

loading...