Хороскоп за днес, 22 февруари

Хороскоп за ОВЕН Успешни действия Добре познавате подходящия за нуждите ви човек, остава да се обърнете към него. Много активни и с изразителен късмет, Овните ще действат успешно...

536 0

Хороскоп за ВЕЗНИ
Успешно осъществяване
Успешно ще протичат деловите ви срещи и като резултат ще постигате взаимноизгодни споразумения. Този ден е доста хубав и определено може да се твърди, че на повечето от Везните ще им върви в осъществяването на целите. В случая става върпос за делови и лични пътувания, преговори с партньори от бизнеса, сключване на договори и други действия от търговско естество.

Хороскоп за СКОРПИОН
Трудни делови контакти

Ще ви се отдаде по-лесно да постигнете намеренията си. Мнозина от зодията са твърди и непоколебими относно решението си да насочат вниманието и усилията си в деловата сфера. Така и ще се случи, което от една страна определено ще ви натовари сериозно и ще повиши нервността ви, но от друга ще бъдете удовлетворени от постиженията си.

Хороскоп за СТРЕЛЕЦ
Душевни страдания

Заобиколени сте от добра енергия и тя ви дава сили да бъдете по-съсредоточени и усърдни в работата си. Ярки проблеми, отнасящи се към любовния живот притискат мнозина от Стрелците. Тук явно става въпрос за раздяла с интимния партньор, което се възприема като непрежалима загуба в условията на силна скръб и значително нервно разстойство. Преминавате през катарзис.

Хороскоп за КОЗИРОГ
Материален успех

От промените, които следват ще направите изводи за себе си, може да се възползвате, но няма да се отразят неблагоприятно на живота ви. Изразителната тенденция за материална сполука и финансови постижения е главно действащият фактор в дневната характеристиката за Козирозите. В професионален план се налага да действате твърдо, за да преодолеете съпротивителните сили.

Хороскоп за ВОДОЛЕЙ
Материална и любовна сполука
Силен ден за всички, които проявяват активност и находчивост. Определящата тенденция при Водолеите за този ден е тази на сполуката. Тя е делова, а за мнозина и любовна, като за някои от зодията определено може да се твърди, че са на прага на брак. Във връзка с последния част от родените в зодията предварително кроят тайни планове за бъдещето.

Хороскоп за РИБИ
Много благодатен ден
Каквото зависи от вас е сигурно, че ще бъде направено, но са възможни и неудобства, породени от други сили. Силен ден, разкриващ значителни възможности за успешни действия в деловата сфера и за сполучливо провеждане на преговори. Има само едно предупреждение. Пазете се да не ви измамят, а онези от зодията, които кроят такива планове и са готови да ги пуснат в действие не след дълго ще загазят.

loading...