Хороскоп за днес, 22 юни

Овен Не влизайте в конфликти Днес се концентрирайте върху общуването с приятели и пътуванията – те ще помогнат за доброто ви самочувствие не по-малко от козметиката. Избягвайте общуването с...

376 0

Овен

Не влизайте в конфликти

Днес се концентрирайте върху общуването с приятели и пътуванията – те ще помогнат за доброто ви самочувствие не по-малко от козметиката. Избягвайте общуването с висшестоящи и не влизайте в конфликти с колеги.

Телец

Движение

В събота излезте и се разходете – най-добре ще прекарате времето си в движение, може да опитате и просто изкачване на стълби.

Особено ефективни са всички форми на закаляване с вода и физическата активност за поддържане на бодрост на тялото и духа. Избягвайте алкохола.

Близнаци

Приятни занимания

Очертава ви се лежерна и приятна събота – дори да се изморите, то умората ще е от приятни за вас занимания. Имате шанса да прекарате по-голямата част от деня в общуване с обичан от вас човек. Не бъдете скромни.

Рак

Отпуснете се

Усетите ли мрачно настроение днес, опитайте се да прекарате деня в разтоварващи занимания. Започнете с гимнастика или йога, разходете се поне половин час пеша.

Лъв

Интелектуални предизвикателства

Днес ще откриете в себе си неподозирани интелектуални способности. Ще ви върви във всичко, свързано с обучение, самообразование, повишаване на квалификацията, научна, творческа, интелектуална работа.

Дева

Не давайте в заем

Днес се постарайте да не давате нищо в заем. Иначе рискувате никога да не си го получите обратно. Не се страхувайте да откажете категорично, дори на близък човек.

Везни

Избягвайте алкохола

Днес не е добре да посягате към алкохол или лекарства. Дори да сте поканени на парти, наблегнете на безалкохолните напитки и се оправдайте, че не се чувствате добре. И без това вече  е модерно да си въздържател.

Скорпион

Пазете се

Днес сте по-уязвими от обикновено, така че съществува опасност от получаване на травми. Особено уязвим е гръбначният стълб. Не вдигайте тежко и не правете резки движения.

Стрелец

Интензивен ден

Събат ще е чудесна за вас, ако сте сред целеустремените, принципните хора, лидерите и ораторите. Може да се захванете с всякакви неща, стига да не са скучни и еднообразни. Желателно е този ден да се прекара в дома, сред семейството.

Козирог

Решаващ ден

Днес се обградете с единомишленици, чието мнение непременно ще ви помогне да си отворите очите за много важни неща. Събота е денят за взимането на важни решения и извършването на важни действия, които ще ви се отдават с лекота и при това няма да изпитвате съмнения.

Водолей

Важни открития

Днес денят е подходящ за подобряването на приятелски отношения, внедряване на новаторски идеи, нова техника и технологии. Този ден може да се нарече ден на удивителните открития, които помагат на човек да види света в нова светлина, а също да извърши пълно вътрешно преобразяване.

Риби

Забележителен ден

Днес е добре да имате искрено желание да надмогнете гордостта и високомерието си и просто да се отворите за това, което може да ви донесе този забележителен ден. Не пропускайте нито миг.

loading...