Хороскоп за днес, 23 февруари

Овен Днес е добре да си признаете ваше пропуск. Стореното не е толкова страшно, а крачката, на която ще се решите пред близкия ви човек ще го трогне...

739 0

Овен

Днес е добре да си признаете ваше пропуск. Стореното не е толкова страшно, а крачката, на която ще се решите пред близкия ви човек ще го трогне и промени отношението му към вас в положителна насока.

Телец

Този петък посветете часовете си на търсенето на красотата във вас самите.

Рутината ви е превзела прекалено и рискувате да забравите истинския си образ, а той е доста добър.
Близнаци

Интуицията ви днес няма да ви подведе. Освен това отделете повече време на децата и отговорете на всичките им въпроси. Фантазията ще ви помогне, може дори да измислите ваша собствена приказка.

Рак

През този ден положете усилия да се чувствате добре в собствената ви кожа. Не сте склонни на компромис с член на вашето семейство. Това ще се отрази на самочувствието ви. Помислете добре дали наистина си заслужава да сте толкова горди.

Лъв

Това е ден, в който ще имате нужда от двойна доза оптимизъм. Сега трябва да гледате по-свежо на нещата. От притеснения и тревоги ситуацията няма да се промени към по-добро. Стегнете се и потърсете разумно решение, но не стойте на едно място.

Дева

През този ден може да се чувствате прекалено тревожни. Ако сегашното положение ви се струва нетърпимо, като начало заминете за няколко дни сами и надалеч, за да може да се освободите от обстановката и да прочистите главата си.

loading...