Хороскоп за днес, 23 септември

ОВЕН Този ден ще е успешен за реализация на лични и делови цели, защото късме-тът ви е силен. Няма да бъдете лишени и от подкрепа. При бизнесмените напреже-нието...

408 0

ОВЕН

Този ден ще е успешен за реализация на лични и делови цели, защото късме-тът ви е силен. Няма да бъдете лишени и от подкрепа. При бизнесмените напреже-нието ще е силно. Ще възникнат остри противоречия, които ще са причина за раздя-ла при някои. Любовен и емоционален подем. Някои ще направят важна крачка към деловата си стабилизация или относно бизнеса, с който са ангажирани. Очертават се хубави, радостни събития в дома.

ТЕЛЕЦ

Неделята е плодотворна предимно в личен план за Телците. Денят бележи на-чалото на нов период в развитието ви, чиито характеристики като положителни или отрицателни, ще зависят от съответната изразност, стилът и методите ви като делова, респективно лична изява, в общественото пространство. В някои случаи дори ще премине в условията на бурни кавги. Въпросната развръзка няма да ви навреди. Дори ще се получи тъкмо обратното – освобождаване от мъчителни негативни обстоятелства.

БЛИЗНАЦИ

Неделя е благоприятна за отстраняване на проблеми. Важно условие за успеха ви е дипломатичният подход. Някои от зодията ще опитат да чрез повече строгост да постигнат целите си, но схема от подобен род едва ли ще е ползотворна. Денят е дос-та добър за преговори от делово и финансово естество. Импулсът за хармонизиране на взаимоотношенията там, където те са разстроени, или за осъществяване на нови, е особено изразителен.

РАК

Ако се наложи да действате по интересуващи зи въпроси в обществените сре-ди, е задължително да сте по-настойчиви. Всички от зодията са достатъчно активни, но амбициозността – в добрия смисъл на думата, ще е доказателство за усилията, чрез които ще преодолеете настоящата нестабилност. Тук става въпрос за партньорството в бизнеса и възможностите за парични печалби.

ЛЪВ

Преобладаващата част от Лъвовете ще се насочат към реализацията на въпроси от материално естество, на каквито условията в неделя са благоприятни. Ако са свър-зани с професионалната ви заетост, няма да е много лесно защото ще се сблъскате с противници. Все пак, шансът е на ваша страна. През този ден напълно сполучливи ще са и преговорите по делови и търговски въпроси, за онези от зодията, които ще се заемат с такива.

ДЕВА

Ярката активност на Девите е повече от видима, защото при мнозина тя пряко кореспондира с агресия. Последната обаче не е добре да демонстрирате, защото ще си създадете ненужни затруднения. Същото ще последва и за онези от зодията, които ще се опитат да реализират целите си чрез измама. Те ще се окажат такива и за онези от знака, които в стремежа си за придобиване на нещо ще си послужат с хитрост и измами.

loading...


Коментари