Хороскоп за днес, 24 февруари

ОВЕН Започнете начисто В неделя я карайте по-спокойно и се въздържайте от прекалено активни действия. Денят съдържа в себе си огромна преобразуваща и съзидателна сила, за това е...

249 0

ОВЕН

Започнете начисто

В неделя я карайте по-спокойно и се въздържайте от прекалено активни действия. Денят съдържа в себе си огромна преобразуваща и съзидателна сила, за това е идеалният момент да се започват нови дела и да се осъществяват глобални проекти. Очаква се взаимоотношенията ви с околните да са много напрегнати, може да възникнат ярки противоречия и дори да се стигне до сблъсъци.

ТЕЛЕЦ

Чудесна реализация

Постигнатото до момента ще ви кара да се чувствате удовлетворени. Денят е изпълнен с радост и движение. Чудесна идея е да прекарате времето си с приятели, в слушане на музика, пътуванията ще са интересни и развлекателни.

БЛИЗНАЦИ

Чакат ви успехи

Искате да бъдете полезни на всички и това ви доставя удоволствие. Всяко начало, поставено днес и изпълнено със съдържание ще ви носи успехи. Неделя е силен дан за реализация на лични цели, делови задачи и ангажименти от различно естество в обществените среди. С проблеми отвън няма да се сблъскате. Енергичността ви, както и нервността са изразителни.

РАК

Гарантиран успех

Нова и перспективна идея ще ви вдъхнови да заживеете с планове за нейното осъществяване. Денят е с огромен потенциал и сила за разрушаване на старото и създаване на новото. Този ден гарантира успеха на Раците не само по определените за деня задачи, но и по въпроси надхвърлящи рамките на всекидневните ангажименти. Онези от зодията, които са безработни, имат силен шанс за ново и добро професионално място.

ЛЪВ

Жънете успехи

Прагматичната ви мисъл и находчиви действия ще ви доближат до заветната цел. Жънете успехи в работата върху нови проекти и дейности, разкриващи потенциала ви. Доста благоприятна, неделя ще ви радва с успех в личен план, по въпроси от финансово естество и при осъществяване на по-значими цели свързани с обществените среди.

ДЕВА

Късметът е с вас

Денят ще ви срещне с нови хора и ще премине без натоварващи ви вълнения. Новите начинания днес ще са успешни, възползвайте се от съзидателната сила на енергиите. Позитивен ден, изпълнен с късмет и предоставящ чдесни възможности за сполучлива изява във финансовата сфера, при осъществяване на лични дела, при водене на преговори и подписване на споразумения.

loading...