Хороскоп за днес, 24 септември

Хороскоп за днес ОВЕН Вашият късмет е силен през този ден, а по отношение на деловия живот, навлизате в позитивен етап от развитието си, който се характеризира с...

746 0

Хороскоп за днес ОВЕН

Вашият късмет е силен през този ден, а по отношение на деловия живот, навлизате в позитивен етап от развитието си, който се характеризира с новости.

В този смисъл на дадености, понеделник ще е успешен и благотворен за целите ви, но ще е и много напрегнат. Енергични сте, но и много нервни. Някои от зодията ще се опитат да разрешат част от неудобствата, но това е невъзможно без намесата и на други хора, тъй че подобни опити ще завършат безуспешно. В личен план следва да действате внимателно и да не допускате грешки. Започва период, през който ще засилите активността си.
Хороскоп за днес ТЕЛЕЦ

Надежден и плодотворен, понеделник предоставя доста добри възможности за успешна реализация на целите, въпреки лошите удари от страна на вашите врагове и противници, на които мнозина от Телците ще отговорят адекватно. През тази ден ще е добре ако изградите нова стратегия за действия. Някои ще бъдат възпрепятствани за осъществяване на пътуване, докато при други ще се получи тъкмо обратното – пътуване ще отложи изпълнението на важни задачи.

Хороскоп за днес БЛИЗНАЦИ

Сполуката при осъществяването на деловите си цели, при провеждане на преговори или да достигане до споразумения по интересуващи ви въпроси, както и по въпроси свързани с обществените сфери е неотменима характеристика за понеделник. Неприятното е, че денят ще е много напрегнат. Още днес вероятно ще получите такова предложение. Не ви препоръчвам да приемате, колкото и добре да звучи. В основата на тази покана са залегнали нечисти цели и апетити за облагодетелстване.

Хороскоп за днес РАК

Добрите условия за успешна реализация на вашите цели са реален факт, а постигнатото ще зависи единствено от настойчивостта, с която ще действате. Понеделник е особено благоприятен за търсещите работа. Ангажирате ли се решително с тази цел, непременно ще постигнете удовлетворителен резултат. Някои представители на зодията ще имат доста неприятно пътуване, което може да се окаже финансово сполучливо, но за сметка на много нерви, ярки проблеми и неудобства.

Хороскоп за днес ЛЪВ

Поради неочаквани затруднения, понеделник се оказва в известна степен нервен за доста Лъвове, но едновременно с това ще се радвате на силен късмет, благодарение на който ще реализирате намеренията си. Едно от най-важните условия за сполуката ви през този ден е са избягвате кавгите. Голяма част от зодията следва да изяснят взаимоотношенията с партньорите от бизнеса. За едни от вас това касае партньори в по-широки граници, а в други случаи ситуацията се свежда до интимната половинка.

Хороскоп за днес ДЕВА

Значително активни и конкурентно способни, Девите ще имат успешен ден. По-напрегнати ще са обстоятелствата н службата, където противниците ви ще действат коварно и нечисто. Не разчитайте но нечия подкрепа и се пазете от хитростта на вашите открити врагове. Печеливши възможности. Чрез посредничеството на човек, с когото работите, може да постигнете желан резултат в деловата сфера. Всеки дързък опит за постигане на нещо желано, особено в личните отношения, е обречен на провал.

loading...


Коментари