Хороскоп за днес, 24 юни

ОВЕН Понеделник е успешен за вашата делова реализация, за реализиране на парични печалби, и за осъществяването на цели чрез партньорство, или зависещи от административни инстанции. Денят обаче ще...

730 0

ОВЕН

Понеделник е успешен за вашата делова реализация, за реализиране на парични печалби, и за осъществяването на цели чрез партньорство, или зависещи от административни инстанции. Денят обаче ще предизвика у доста от знака здравословни неудобства.

Сполучлива домашна реализация.
ТЕЛЕЦ

Добри възможности за желана реализация, но и мощно противодействие от вашите противници, които в много случаи ще си послужат с коварни удари. Пазете се и избягвайте конфронтирането, защото движейки се по този път е твърде съмнително, че може до достигнете до сполука.

БЛИЗНАЦИ

Голяма част от представителите на Близнаци разчитат на подкрепа в която не се съмняват, но не е изключено да останат разочаровани. Нервността и неудобствата през този ден ще са свързани именно с подобен проблем. Сполуката също е характерна за деня, и най-често ще бъде финансова.

РАК

Без да се конфронтират, Раците са в състояние да решат възникнал спор в своя полза, който в много случаи е от финансово естество. Понеделник се оказва проблематичен за пътуване, за провеждане на преговори,и за договориране. Избягвайте противоречията в близкото обкръжение.

ЛЪВ

Емоционален дисбаланс повишава напрежението при Лъвовете, но не е фатално за взаимоотношенията с околните. Проблем в отношенията ви може да възникне единствено с началници, с каквито е задължително да не се конфронтирате, защото ще спрат ваша реализция или ще ви навредят.

ДЕВА

Доста лош ден, през които трябва да сте много внимателни за личната си безопасност. Избягвайте противоречията с хора от деловите и административните среди, защото може да станете жертва на вероломство. За мнозина от зодията ще липсват условия за разбирателство с околните.

loading...