Хороскоп за днес, 26 август

ОВЕН Материалните придобивки при ангажираните с практически цели са сигурни през този ден, както и успешното договаряне по интересуващи ви въпроси с хора от деловите среди, или с...

568 0

ОВЕН

Материалните придобивки при ангажираните с практически цели са сигурни през този ден, както и успешното договаряне по интересуващи ви въпроси с хора от деловите среди, или с такива от близкия кръг. Избягвайте контактите с онези, които открито демонстрират неприязън към личността ви. В случая, разбира се, това ще е нова работа за някои от родените в знака.

Хубавото е, че сте готови да стъпите на нов път и да се заемете с осъществяване на новите си планове. У някои ще нахлуят смътни страхове във връзка с наличната вътрешна несигурност.
ТЕЛЕЦ

Ако Телците ка достатъчно концентрирани за реализацията на целите си, засирената им нервност едва ли ще е пречка за постигането им. Не обръщайте внимание на явления или фактори, които внасят дискомфорт в настроението ви. Ще осъществите чудесни контакти в обществото, и някой ще ви помогне. Става въпрос за по-голямо напрежение във взаимоотношенията с някого и вероятността от конфликт. Ако съумеете да се овладеете, няма да се стигне до скандал, но това едва ли ще е възможно за онези, които често не успяват да овладеят импулсивността си.

БЛИЗНАЦИ

Денят ще е напрегнат и почти всички Близнаци ще се сблъскат със затруднения, но това няма да намали ентусиазма ви за реализация на целите. Именно решителността ви ще е основният фактор за значителни постижения в сферите на вашите интереси. Пред нов етап сте. Избягвайте конфликтите. Със сигурност ще се забавлявате добре, но също така е вярно и не по-малко сигурно, че ще направите грешка, ако не обмислите и планирате предстоящите си дела. Това задължително следва да направите чрез срещи, разговори и консултации.

РАК

Спокойствието не е характерно с присъствието си за мнозина от Раците, а това трудно ще бъде забелязано от заобикалящите ви. Ще е фатално за онези от тях, които ще се конфронтират с вас, защото ще получат тежък удар. Твърде възможно е да прекъснете взаимоотношенията с някой – вероятно завинаги. Не е изключено последните да протекат остро, а при някои, въпреки силната привързаност, да се достигне до раздяла. Онези от зодията, които имат нерешен проблем, може да се обърнат за помощ към човек от близкото обкръжение.

ЛЪВ

Че проблеми има – има, но и разрешаването им не би представлявало трудност ако се заемете сериозно. Днес ще се освободите от лични притеснения, а някои ще разрешат въпроси засягащи дома или взаимоотношенията с близки и роднини. Не е препоръчително да се захващате с въпроси от бизнеса. Печелившите ви възможности също са изразителни. Някои от вас имат проблеми от домашно естество. Налице е шанс още днес да съумеете да се справите с тях. Твърде полезно ще е да активизирате контактите си в деловите среди.

ДЕВА

Неделя е благоприятна за Девите, а определението включва реализацията на материални цели, финансови постижения и контакти,които да мнозина ще означават постигане на желано споразумение, или за договориране на интересуващи ги условия за съвместни делови начинания в бизнеса. Днес ще ви е трудно да направите какъвто и да е избор, тъй като ви липсва необходимата информация. Ситуациите, в които сега попадате, се характеризират с динамични събития, а последните често са непредсказуеми. За момента овладейте ярката си импулсивност.

loading...


Коментари