Хороскоп за днес, 26 август

ОВЕН Материалните придобивки при ангажираните с практически цели са сигурни през този ден, както и успешното договаряне по интересуващи ви въпроси с хора от деловите среди, или с...

548 0

ВЕЗНИ

Трудно и незадоволително ще се движат въпроси от професионално естество или цели свързани с вашия бизнес, ако се заемете с практическото им осъществяване. Денят обаче ще е сполучлив за срещи с партньори, в които успешно ще планирате реализацията на новите си финансови намерения. Друга голяма група от представителите на Везни ще имат доста делови задачи, изпълнението на които не е възможно да отлагате във времето. Неделя бележи началото на плодотворен период в партньорството. Не става дума само за деловото. При някои то определено се свежда единствено до любовната и семейната взаимност.

СКОРПИОН

Въпреки, че напрежението при Скорпионите е намаляло малко, преодоляването на вътрешния дискомфорт трудно може да се определи като цялостно. Неделя ще зарадва мнозина с обещаващи новини. За повечето от зодията те са свързани с въпрос от делово естество, или засягат финансова тема. Шансът ви да попаднете на новости е значителен, а последните може да отбележат началото на чудесен етап в делови или в личен план. Вече започва етап за благоприятни изменения при вас, който засяга не само деловия, но и личния ви живот.

СТРЕЛЕЦ

Взаимоотношенията в дома или тези с приятели ще причинят доста напрежение на мнозина от зодията, но ако сте сдържани, неприятности не биха последвали.Неделя е плодотворна за реализация на делови или финансови цели. При някои от зодията това определение се свързва предимно със споразумение. Налице е и друга вероятност, която е твърде силно застъпена в събитията за деня. Някой, който ви е обещал нещо – работа, подкрепа по даден въпрос или друго, да не изпълни обещанието си. Последният вариант е твърде възможен, което явно ще се отрази върху психиката ви.

КОЗИРОГ

Неделя се оказва по-успешна, а и по-спокойна, за онези представители на Козирог, които ще бъдат ангажирани с реализацията на делови задачи. Ще постигнете желана цел. Ако обаче предпочитанията ви за този ден са други, едва ли ще останете доволни, защото вътрешното ви равновесие е нарушено. Други от зодията ще имат твърде успешен ден от гледна точка на реализирани дела и парични взаимоотношения. В личен план се забелязват притеснения при мнозина, които често са причинени от вътрешни неудобства, засягащи предимно личния план.

ВОДОЛЕЙ

Липсата на вътрешна стабилност, често причинена от заобикалящите условия, заплашва да превърне деня на мнозина във верига от негативни усещания, силно потискащи настроението им. Ще е добре да се насочите към контакти с близки преятели. Този е добрият начин за по-благоприятен ден. Необходима ви е допълнителна информация, след което преценките ви ще са точни. При други срещите в обществото са спокойни, приветливи и отпускащи. Някои ще проведат напрегнати разговори вкъщи, което ще окаже негативно въздействие.

РИБИ

Видимо е, че и представителите на Риби, или една голямата част от тях, са затормозени от лични проблеми, които ги правят доста нестабилни в момента. Отхвърлете негативното си мислене или усещания по притесняващите ви въпроси, защото те няма са прераснат в предстоящи неприятности. Любовният ви шанс е значителен и едва ли ще се разминете с приятните преживявания в компанията на интимния ви партньор. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота.

loading...