Хороскоп за днес, 27 април – Велика събота:

Овен Обмисляйте добре нещата Стига да не направите нещо наистина необмислено, днес неприятностите просто бягат от вас. Дръжте се на положение и никой не може и с пръст...

653 0

Овен

Обмисляйте добре нещата

Стига да не направите нещо наистина необмислено, днес неприятностите просто бягат от вас. Дръжте се на положение и никой не може и с пръст да ви пипне.

Телец

Забавления

В събота сте настроени изключително игриво.

Само нека и околните да разберат, че всичко е на шега и не желаете нищо лошо на никого. Така ще си спестите много неприятности.
Близнаци

Последвайте мечтите си

Днес избягате далеч от омразните рутина и еднообразие. Просто последвайте мечтите си, отърсете се от сивотата и направете нещо, което дори може да смятате за лудост.

Рак

Покорявате върхове

В събота ще покорите много върхове. Повече от успешни ще са преговорите, договарянето на условия, както и оформянето на документи и договори. Бъдете смели в желанията си и съдбата ще ви се отплати.

Лъв

Ядове

Точно на Велика събота се очертава да сте много раздразнителни и лесно да се ядосвате, а дори и изпадате в ярост. Също така, бързо и лесно ще ви минава, но околните ще останат с много неприятно чувство от поведението ви.

Дева

Хъс за работа

Днес изпитвате удовлетворение в края на деня. Тази събота ще сте особено отговорни и с хъс за работа и действие. Дори околните ще бъдат впечатлени и ще признаят усилията и постиженията ви.

loading...


Коментари