Хороскоп за днес, 27 февруари

ОВЕН ( 21 март – 20 април ) Очаква ви ден на конфликти, когато ще трябва да бъдете изключително внимателни в разговорите с близки. В противен случай, е...

209 0

ОВЕН ( 21 март – 20 април )

Очаква ви ден на конфликти, когато ще трябва да бъдете изключително внимателни в разговорите с близки.

В противен случай, е възможно да се скарате с хора, които са ви истински скъпи. Не се поддавайте на агресия и ревност. Ако имате вътрешни съмнения, разсейте ги, като се заемете с любимото си хоби. Комфортът и уютът у дома, ще ви донесат баланс.
ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май )

Трябва да гледате обективно, на всички неща и ситуации. Не се подавайте на моментните импулси, те ще доведат до неприятни последствия. С несъвършенствата на характера си, се борете по-активно, така че да не се отразят на любовта и работата. Не са изключени порицания и претенции от страна на шефовете, които да ви изкарат извън нерви.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май – 21 Юни )

Препоръчително е да се държите на разстояние от хора, които са твърде принципни и агресивни. Интуицията ще ви води по правилния път, прислушвайте се внимателно в нея. Добър ден за разходка и разговор с децата. Те от своя страна очакват от вас, не само образователни уроци, но и искрено разбиране.

РАК ( 22 юни – 23 юли )

Желателно е да избягвате кавги и скандали. В противен случай ще съсипете настроението не само на себе си, а и на другите. Парите ще изчезват толкова бързо, че и спомен няма да остава от тях. Е, ако сте планирали скъпи покупки, тогава трябва да намерите магазин, където има същите продукти, но със значителна отстъпка.

ЛЪВ ( 24 юли – 23 август )

Очаква ви, донякъде скучен работен ден. Но точно тази ситуация, ще помогне да преизпълните задачите си, за няколко седмици предварително. Ще получите страхотни отзиви за вашите проекти, както и прилична награда. В семейството назрява конфликт. Ако искате да излезете сухи от водата, запазете спокойствие.

ДЕВА ( 24-ти август – 23 септември )

Ще бъдете подтиснати не само от лични, но и от финансови проблеми. Жалко е, че няма да може да ги разрешите за една нощ. Ще ви отнеме доста време и усилия. А и на работа сте натоварени и да си тръгнете по-рано няма да стане. Трябва също да се погрижите за здравето си, за да не излезете в болнични, по средата на продуктивната си деятелност.

loading...