Хороскоп за днес, 27 февруари

ОВЕН ( 21 март – 20 април ) Очаква ви ден на конфликти, когато ще трябва да бъдете изключително внимателни в разговорите с близки. В противен случай, е...

192 0

ВЕЗНИ( 24 септември – 23 октомври)

Препоръчително е здраво да затегнете коланът, за да не се изкушавате от покупки и интимни връзки. Успешно може да продадете жилище, имот и антики. От трудните ситуации, трябва да търсите не само изход, но и да ги убивате в зародиш. В семейния живот, може да се появи трети. Възможно е, това да е съперник.

СКОРПИОН ( 24 октомври – 22 Ноември )

Ще изпаднете в неприятна ситуация, когато дори близките хора няма да ви разберат и подкрепят. Но не се обезсърчавайте, защото ще намерите достатъчно сили в себе си за излизане от сложното положение. Ще ви помогне четенето на литература, интернет комуникациите и медитацията. Основното нещо е, преди вечерта да намерите начин да се изолирате от негатива и да намерите баланс.

СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември – 21 Декември )

Препоръчително е внимателно да следите за покупките си, възможно е да купите продукт с ниско качество. В любовта, ще бъдете разочаровани от избраника си, а от хора, които постоянно се въртят около него. Дори ако това са негови роднини, ще ви бъде трудно да избягате от негативността и ревността. По отношение на здравето, всичко ще е наред! Само трябва повече да се движите.

КОЗИРОГ (22 Декември – 20 януари )

Днес ще ви обхване не просто страх, но и истинска паника, когато видите огромната работа пред вас. Ще трябва да работите усърдно, за да приключите навреме. Откажете се от козметични и медицински процедури, днес е малко вероятно да дадат желания ефект. С битовите проблеми, ще се справите. Макар че без помощта на експерти, няма да минете.

ВОДОЛЕЙ ( 21 януари – 19 февруари )

Очаква ви не само добър, но и логичен ден. Всичко ще върви като по часовник, така че проблемите и загубите ще са минимални. В личния живот трябва да се концентрирате, върху интимните взаимоотношения. Ако не се стеснявате от експериментите, може спокойно да ги приложите. Ако пътувате, то няма да донесе това, което сте очаквали.

РИБИ ( 20 февруари – 20 март )

Днес няма да разполагате с достатъчно пари за това, което сте планирали да купите. Ще трябва да вземете заем, което не е добре. Но за сметка на това, доброто настроение ще е гарантирано. Ентусиазмът и ефективността, ще ви позволят да организирате някакво забавно и интересно събитие. Задръжте емоциите си, те ще бъдат полезни за срещата вечерта.

loading...