Хороскоп за днес, 28 април

ОВЕН Реализация на лични цели Денят е посветен на духовния мир на човека. Забравете за материалните неща и поддържайте леко и релаксиращо състояние на духа.Добрият късмет е основна...

508 0

ОВЕН

Реализация на лични цели

Денят е посветен на духовния мир на човека. Забравете за материалните неща и поддържайте леко и релаксиращо състояние на духа.Добрият късмет е основна характеристика за Овните в неделя, което я прави далеч по-спокойна от съботата, но ще е добре да стоите настрана от делови ангажименти, и най-вече от партньорски взаимодействия.

Ако посветите деня на лични цели и желани контакти с близки хора, ще е дабре.
ТЕЛЕЦ

Действайте по лични въпроси

Активността ви към решаване на професионални, обществено-политически и лични въпроси днес ще ви носи очакваните резултати. Неделя е много подходяща за реализация на лични цели, но и за вас не е препоръчително да насочвате вниманието си в деловата сфера за контакти и уговорки, защото ще се сблъскате с непочтени хора, и не било чудно ако станете жертва на голяма измама. Действайте много внимателно.

БЛИЗНАЦИ

Вземете кардинално решение

Ако посветите мислите си на възвишеното ще намерите решение на проблемите си. Два са възможни варианта относно социалната реализация на Близнаците. Единият е да поставят началото на процес за стабилизиране на деловите и обществените си позиции. Другият е да продължат да се държат хитроумно, да заблуждават и да мамят, и да предизвикват кавги. Изборът е ваш.

РАК

Изгладете домашните противоречия

Ще постигнете целите си, ако сте активни и работите за изпълнението им. Неделя ще е много напрегната в личен план за голяма част от Раците, като в много случаи причините за повишената ви нервност ще се дължат на дисхармония в семейните взаимоотношения. Опитайте да ги регулирате и подобрите, защото така, както е сега, може да продължи още два месеца.

ЛЪВ

Пътни проблеми

Толерантното ви поведение и готовност за промени се отразяват благоприятно на кариерата и на личния ви живот. Освен проблеми свързани с пътуване, други конкретни събития едва ли може да се посочат като причини за липсата на благоразположението ви през този ден. Не е изключено някои от Лъвовете да останат крайно разочаровани от проведени преговори. Днес не се залавяйте с такъв ангажимент.

ДЕВА

Отстранявайте своевременно противоречията

Занимаващите се с бизнес и търговия ще постигнат финансови договаряния и сделки, стига да са премерени в думите и находчиви в решенията си. Денят не може да се определи като носител на неотстраними, или много трудно отстраними проблеми, но явно мнозина от представителите на Дева ще се сблъскат с финансови неприятности. Най-важното е да не се стегне до конфликт, а ако възникне такъв, трябва бързо да го отстраните.

loading...


Коментари