Хороскоп за днес, 28 юли

Овен Тази неделя съвсем безсъвестно може да заложите за личния си чар. Това не само ще ви спести някои усилия, но може и да ви донесе дивиденти. Надяваме...

507 0

Овен
Тази неделя съвсем безсъвестно може да заложите за личния си чар. Това не само ще ви спести някои усилия, но може и да ви донесе дивиденти.

Надяваме се да не отидете прекалено далеч.
Телец
От нямане какво да правите може да ви хрумнат какви ли не бели. Бъдете внимателни и отговорни.

Близнаци
Тази неделя помислете за бюджета ви. Любовта и мечтите оставете за друго време – там няма да имате успех. Другото обаче ще постигнете лесно и ще се чувствате добре.

Рак
Тази неделя е важно да сте дипломатични. Оставете се на чувствата ви на безопасно място, за да не си навлечете неприятности и изхвърляйте ненужното – гняв, съжаление, тревоги.

Лъв
Тази неделя избягвайте сериозните въпроси и теми за обсъждане с близките ви. Няма да се разберете и това е. Оставете за друг ден.

Дева
Тази неделя дайте шанс на промяната и ако някакъв мъничък страх се опита да ви спре го уплашете с вярата и надеждата си, които имате занапред.

Везни
Тази неделя отложете срещите с приятели. Няма да ви остане време за тях. Заемете се с неотложните въпроси, които вълнуват само вас.

loading...