Хороскоп за днес, 29 декември

ОВЕН Бъдете предпазливи В случай, че ви се наложи да работите в нова сфера не се колебайте да потърсите компетентен съвет. Денят е благоприятен за осъществяване на делови...

421 0

ОВЕН
Бъдете предпазливи
В случай, че ви се наложи да работите в нова сфера не се колебайте да потърсите компетентен съвет. Денят е благоприятен за осъществяване на делови и лични намерения, но и напрегнат от гледна точка на съперничество, имащо недостойните характеристики на подлост и вероломство. Това налага да действате по-предпазливо и да избягвате словесната острота. Последната ще роди конфликти.

ТЕЛЕЦ
Моделирайте перспективна ситуация
С конкретни действия ще свършите навреме предвиденото и ще се подготвите с необходимия ресурс за новостите в живота ви. Телците също би трябвало да са предпазливи и старателно да избягват конфликтите, защото веднъж започнали, ще ескалират до неуправляеми ситуации, след които трудно ще достигнете до креативност. Идеите ви са добри и приложими.

БЛИЗНАЦИ
Освободете нервното напрежение
Съществен детайл, навреме коригиран ще направи работата ви по-ефективна и полезна за повече хора. Напрегнат и мъчителен ден, характерен с остра нервност, кавги с хора от близкия кръг или от по-далечното обкръжение, и проблеми в обществените среди при опитите ви да реализирате материални цели. Добрият вариант в събота е дапрекарате деня вкъщи, или в релаксираща обстановка.

РАК
Избягвайте кавгите
Без изненади ще премине деня ви. Емоциите няма да ви владеят прекалено, поради занижените ви амбиции. Вашите възможности за успешни действия и реализация в сферите свързани с интересите ви не са да подценяване, но има и проблем, свързан преди всичко с разбирателството. Овладейте повишената си нервност и не влизайте в конфликти.В противен случай сполуката е повече от съмнителна.

ЛЪВ
Действайте перспективно
С практични действия и акцентирайки върху най-важното за вас, ще направите деня си успешен. Денят ше е доста напрегнат за онези Лъвове, които с всички възможни средства ще се опитат да наложат волята си над околните. Постигнатият резултат ще удовлетвори очакванията ви, но тази „пирова победа” не гарантира следващите ви успехи, защото предстоят промени.

ДЕВА
Ще сполучите чрез партньорство
Ще се освободите от всичките си проблеми, ако насочите енергията си в правилната посока. Партньорството при осъществяване на целите е добър пример за подражание през този ден, защото ще е стабилна основа за постижения, но повечето от Девите едва ще разчитат на него за реализацията си. Готови сте за конфликти и противоборство, а това е противопоказно за желания успех.

ВЕЗНИ
Подбирайте внимателно на кой гласувате доверие
Съдбата ви дава шанс отново да станете победители. Почти както при Девите, вашата събота ще е успешна при работа в партньорство, с тази разлика че трябва да сте убедени в точността и честността на съответните личности. Ако се отклоняват от въпросните качества, ще действат нечестно, което на свой ред ще предизвика много остри кавги. Днес не говорете излишно, за да се предпазите от грешки и изненади.

loading...