Хороскоп за днес, 29 март

Хороскоп за днес ОВЕН Последния ден от работната седмица се очертава като спокоен и ведър. Именно за това не допускайте да ви въвлекат в излишни кавги, които ще...

486 0

Хороскоп за днес ОВЕН

Последния ден от работната седмица се очертава като спокоен и ведър. Именно за това не допускайте да ви въвлекат в излишни кавги, които ще породят нежелано напрежение. Негативите на деня ще оказват влияние и на вас.

И вие като много други сте предразположени към конфликти, за това бъдете избирателни в общуването и се обграждайте с приятни хора.
Хороскоп за днес ТЕЛЕЦ

Деловия и обществен напредък който постигате, не остава незабелязан от околните. Възможно е това да породи лека завист у някой от околните. През днешния ден е препоръчително да се въздържате от активни действия, за да не изразходвате енергията си напразно.Довършете започнатото и се радвайте на постигнатото.

Хороскоп за днес БЛИЗНАЦИ

Представителите на зодия Близнаци ще съумеят да реализират бърз финансов напредък, през последния ден от работната седмица.
Днес избягвайте риска и по-често се съобразявайте с обстоятелствата, без да претендирате за надмощие. Не се възгордявайте, дори и фактите да са във ваша полза и интерес.

Хороскоп за днес РАК

Въпреки някой неприятни ситуации които могат да възникнат днес, петък е позитивен като цяло. Не прибързвайте с действията си, за да не допуснете нежелани грешки. Старайте се да живеете в смирение, без да търсите предизвикателства и публичност на делата си. Отложете важните разговори и начинания за по-добро време и организирайте работата си, за да се справите с планираните задачи.

Хороскоп за днес ЛЪВ

Потиснете желанието си да се похвалите, колкото и основателни да са мотивите ви, днес рискувате да настроите околните срещу себе си.Като развитие петък ще е спокоен и ще зарадва мнозина от зодията с финансови постъпления. За мнозина не са изключени административни неприятности. Търсещите нови предизвикателства ще проучват възможностите за образование или работа в чужбина.

Хороскоп за днес ДЕВА

Внимателно подбирайте хората, с които общувате, защото денят крие рискове от измами, не носете пари в себе си. Отложете договарянията и финансовите операции. Ще поставите противника си на мястото му, но не е изключено да провалите реализацията на целите. Всичко, което планирате днес може да се реализира и без много усилия от ваша страна, за това не пропускайте тази възможност.

loading...