Хороскоп за днес, 29 юни

В събота Луната продължава транзита си в Телец и ние сме по-спокойни и търпеливи от обикновено. Тригонът на Луната към Плутон усилва нашата решителност, както и нашите способности...

545 0

В събота Луната продължава транзита си в Телец и ние сме по-спокойни и търпеливи от обикновено. Тригонът на Луната към Плутон усилва нашата решителност, както и нашите способности за възприемане.

Нашето любопитство се увеличава, но насоката на нашето внимание може да върви по друг начин. В събота може да ни е трудно да се съсредоточим върху рутинните въпроси.
ОВЕН

В събота не се претоварвайте. В работата си обръщайте внимание на детайлите и довършвайте това, което сте започнали. Обърнете внимание на здравето си. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Бъдете внимателни в действията си.

ТЕЛЕЦ

Събота ще внесе известно вълнение сред Телците. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Добре ще е да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

БЛИЗНАЦИ

Събота е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Анализирайте даденостите и преценете възможностите си, за да сведете риска до минимум в работата си. Ще се радвате на здраве и е възможно да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек.

РАК

Събота не е еднозначен ден за Раците. Този ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Това е ден за домашни дела. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Едно предложение ще Ви потопи в размисли за бъдеща работа.

ЛЪВ

Събота може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка.

ДЕВА

Събота бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Ангажирани сте с парични въпроси. Настроението Ви ще е по-скоро оптимистично, нищо че ще сте заринати от работа. Важното е, че имате желание да се справите с нещата, а и помощници ще се намерят достатъчно.

loading...