Хороскоп за днес, 3 април

ОВЕН Денят е предназначен за активни действия. Започнете да реализирате замислите и намеренията си, всяка решителна стъпка ще ви бъде от полза. Вашите възможности за успешна реализация на...

571 0

ОВЕН

Денят е предназначен за активни действия. Започнете да реализирате замислите и намеренията си, всяка решителна стъпка ще ви бъде от полза. Вашите възможности за успешна реализация на делови цели са изразителни в сряда, защото късметът ви в това направление е силен.

Не така изглежда ситуацията в личен план, където може да се сблъскате с остро противодействие. Действайте вни-мателно, защото през този ден ще има кавги.
ТЕЛЕЦ

Използвайте активно време си през днешния ден. Обсъждайте и решавайте въпроси от професионалната сфера, бизнеса, образованието или там, накъдето ви подсказват разума и сърцето. При вас въпросът с противоречията в деловите среди стои много остро днес. За мнозина от Телците ще е невъзможно да прокарат стратегическите си цели, което ще ги тласне към конфликти, но последните едва ли са надеждно средство за реали-зация на целите ви. Укрепете партньорството.

БЛИЗНАЦИ

Стремете се да разкриете повече от силните си страни, бъдете решителни и смели, но без агресия. Разполагате с благодатни възможности за осъществяване на целите ако дейст-вате стриктно по предварителния си план. Задължително е да избягвате конфликти-те. Възникнат ли такива, може да достигнете до много остро конфронтиране, което ще постави началото на неочаквани промени.

РАК

Бъдете активни и последователни в намеренията и действията си, за да не срещате затруднения в изпълнението на делата си. Много усилия ще хвърлят Раците в сряда за успеха си. Вероятността да после-два провал по някоя от задачите ви никак не е малка, както и тази – да бъдете надеж-дно подкрепени. Втората е твърде изразителна и ще се разгърне в тенденция, която ще ви постави на нови позиции.

ЛЪВ

В личните си търсения и професионална работа проявете активност и следвайте своите замисли. Високата нервност на Лъвовете може да се окаже неукротима през този ден, което ще създаде проблеми във взаимоотношенията при бизнесмените. Внимавайте! ще избухне конфликт и вероятно ще ударите тежко противника си, но тази ситуация едва ли ще приключи с рамките на този епизод.

ДЕВА

Времето е подходящо за реализация на нови знания в професионалната ви работа и в бизнеса. В делово отношение сряда ще е по-спокойна за онези от знака, които поради здравословна недостатъчност ще пропуснат реализацията си в деловия сектор. По принцип денят е благоприятен и се оказва начало на следващ етап, който е характе-рен с промени в партньорското обкръжение.

loading...