Хороскоп за днес, 3 декември

Хороскоп за днес ОВЕН Основаването на съюз или съдружие е основният печеливш ход за Овните днес. Денят фиксира ново начало, което за някои от зодията може да означава...

359 0

Хороскоп за днес ОВЕН

Основаването на съюз или съдружие е основният печеливш ход за Овните днес. Денят фиксира ново начало, което за някои от зодията може да означава започване на нова работа.

Има и негативни влияния, предизвикващи напрежение, което може да ескалира до неочакван остър конфликт. Денят се свързва с промени и повтарящи се ситуации от миналото.
Хороскоп за днес ТЕЛЕЦ

Липсата на шанс при Телците не може да се определи като характерно влияние за понеделник, но е възможно да възникне конфронтация в разговори по интересуваща ви тема, която ще доведе до конфликт. Избухне ли такъв ще последва ярка полюсна противоположност със събеседника. Днес акцентирайте върху същественото, като загърбите дребнавостите и суетата, с които ежедневието ви притиска.

Хороскоп за днес БЛИЗНАЦИ

Добрият тон е гаранция за вашия успех днес, но малцина от Близнаците са готови да го демонстрират. Стремежът към диктат е противопоказен, защото онези към които ще го приложите, ще намерят начин ще намерят начин да действат злотворно, за да попречат или да провалят реализацията ви. Ако се появят стари проблеми и се повторят ситуации от миналото, значи нещо не сте изпълнили както трябва.

Хороскоп за днес РАК

При условие, че действате по целите си последователно, честно и всеотдайно, понеделник обещава много добри постижения и в личен, и в делови аспект. Всеки опит да проявите небрежност ще води до неуспех. Същото се отнася и за онези, които ще ке насочат към финансови спекулации. Подготовката ви за нов проект, дейност или друго намерение ще ви прави активни, ще инициирате разговори и постигате споразумения, заради които срещите ви ще бъдат съвсем

Хороскоп за днес ЛЪВ

Много труден ден, който за мнозина може да се окаже начало на твърде напрегнат и неприятен период с продължителност от два месеца и половина. Необходимо е да сте напълно мобилизирани за целите си и да не пестите усилията си. Обстоя телствата около вас говорят да нестабилност. Денят е благоприятен за колективни начинания, усвояване на нови знания и информация.

Хороскоп за днес ДЕВА

Понеделник ще е успешен, но и не малко напрегнат за Девите. Не прибързвайте и не проявявайте агресия при реализацията на целите си – делови или лични, защото това е най-прекият път към неуспеха. Вие умеете да действате методично и целенасочено – не изневерявайте на стила си. Съсредоточете се върху важното и не робувайте на чужди внушения, нещо повече.

loading...