Хороскоп за днес, 3 октомври

ОВЕН В състояние на повишено напрежение, представителите на Овен ще действат активно, но и често пъти ще прибързват, което ще е причина за пропуски. Агресив-ността при някои ще...

684 0

ОВЕН

В състояние на повишено напрежение, представителите на Овен ще действат активно, но и често пъти ще прибързват, което ще е причина за пропуски. Агресив-ността при някои ще е причина за остри конфликти, докато други ще се възползват от тактичността, бързината и хитростта. Шансът ви за парични печалби и за успешно провеждане на преговори е значителен.

Нечия влиятелна подкрепа ще постави началото на промени.
ТЕЛЕЦ

Сполуката на Телците през този ден не е под съмнение, но едва ли ще е пълна, освен че в партньорските взаимоотношения и в деловите среди ще възникнат остри противоречия, които в много случаи ще приключат със скандали. Ще обмислите за-дълбочено събитията с цел необходими корекции. Нуждаещите се от подкрепа разполагат с чудесната възможност да я получат от стабилна и непоклатима личност. В любовта – проблеми.

БЛИЗНАЦИ

Благоприятните изначални характеристики за успешен ден ще бъдат лесно анулирани от онези Близнаци,които демонстрират нетърпение и не спазват правила-та на играта. Шансът ви за реализация на проектите и намеренията е много силен. Евентуален неуспех ще се дължи на лични грешки. По тази причина втората група от зодията може да се откажат от социална активност. Днес се разкрива хубава възможност за началото на ново делово партньорство.

РАК

Сряда предоставя много добри възможности за успешни действия в сферата на вашите професионални и бизнес ангажименти, както и значителен шанс за укрепва-не на позициите. Най-успешен ще е стратегическият подход. Ярко положителни ще са и контактите в близкия кръг и обществото. Относно реализацията на деловите цели или при воденето на преговори, подкрепата от влиятелни личности ще ви гарантира пълна сполука.

ЛЪВ

Този ден е твърде благоприятен за Лъвовете от гледна точка на успех, постиг-нат на базата на повишена активност. Някои от целите ви няма да бъдат реализирани поради блокиране на ситуацията. Намесата е външна. В пълнота ще осъществите ли-вите си цели и планираните обществени контакти. В партньорските взаимоотношения, при провеждането на преговори или при осъществяване на сделки следва да действате внимателно и да повишите наблюдателността си.

ДЕВА

Въпреки успешната делова реализация и личната стабилност, с която разрола-гат Девите, сряда ще е напрегната. Най-внимателни следва да сте в обществените си контакти. Не се поддавайте на обещания за силни, лесни и бързи печалби чрез учас-тие в предлаган ангажимент. Ще получите удар. Ако някои от зодията са планирали за днес действия в дадена посока и по някаква причина се откажат – ще сгрешат.

loading...