Хороскоп за днес, 30 март

Овен Любов преди всичко В днешния ден най-важното нещо в живота ви ще е любовта. Дали ще се влюбите или ще накарате някого да се влюби във вас –...

503 0

Овен

Любов преди всичко

В днешния ден най-важното нещо в живота ви ще е любовта.

Дали ще се влюбите или ще накарате някого да се влюби във вас – предстои да разберете. Ако сте обвързани и не искате да променяте живота си ще е най-добре да избягвате представители на противоположния пол.

Телец

Избягвайте конфликтите

Днес се отдайте на общуването с другите хора. Просто се отпуснете и поговорете с тях, избягвайте конфликтите и се усмихвайте повече. Кой знае? В този ден може да бъде поставено началото на нова романтична връзка.

Близнаци

Използвайте наученото

Днес прилагате на практика наученото през годините – всичко, което правите или говорите се позовава на него. Това знание е получено от знаещи и можещи хора, така че ако някой има претенции към вас, го насочете към първоизточника на въпросните знания.

Рак

Не ви стига времето

Тази събота времето не е ваш приятел. Най-вероятно то няма да ви стига за нищо. Ако това се случи, помислете си дали не сте отлагали прекалено дълго нещата, които е трябвало да свършите и сложете ред в задачите си.

Лъв

Духовни занимания

Днес посветете съботния ден на обогатяване на вашата духовност. Отидете на концерт, изложба или театър. Ако нямате възможност за такива занимания, прекарайте вечерта в четене на някоя хубава книга.

Дева

Правете компромиси

В съботния ден сдържайте емоциите си и се постарайте да скриете от околните чувствата си. Във всякакви спорни ситуации, се стремете към компромис. Ако не го направите, това няма да е добре за вас и само ще загубите.

Везни

Летите в облаците

Очертава се днес да летите в облаците повече от обикновено. От една страна това е добре, защото ще ви помогне да се разтоварите, но от друга, може да ви попречи да вземете най-правилните решения.

Скорпион

Край с грижите

Ако в последно време сте имали някакви грижи или неприятности, много е вероятно днес да се отървете от тях. Може би не от всички, но все пак от по-голямата част. И все пак, ако не бяха миговете с неприятности, животът би бил твърде скучен.

Стрелец

Постижения

Каквото и да направите днес, разгласете го – нека всички разберат, че е плод на вашите усилия, а не просто случайност. В противен случай ще се окаже, че  всички хвърлени сили са отишли на вятъра.

Козирог

Нарушете правилата

Тази събота не се притеснявайте да нарушите някое правило, за да постигнете целите си. Правилата са затова за да се нарушават. Това обаче не означава, че трябва да постигнете целите си с цената на всичко. Който нарушава правилата, носи и съответната отговорност.

Водолей

Оставете материалните неща

Днес не бива да се вкопчвате в материалните неща, които притежавате, и не си мислете, че притежаваното от вас е крайно недостатъчно. Освен материалното има и такива неща, като любов, здраве и щастие, а те са безценни.

Риби

Помогнете, за да ви помогнат

Като силни хора, днес вие ще трябва да подкрепяте околните и да им помагат в начинанията им. Не отхвърляйте никого, ако искате и вие да имате подкрепа, когато се нуждаете от нея.

loading...


Коментари