Хороскоп за днес, 30 ноември

ОВЕН Петък може да се определи като твърде положителен ден за реализацията на целите ви. Основна роля за сполуката ще изиграе активността в сферите на интересите ви, както...

310 0

ОВЕН

Петък може да се определи като твърде положителен ден за реализацията на целите ви. Основна роля за сполуката ще изиграе активността в сферите на интересите ви, както и партньорското сътрудничество.

Разчитайте на интуитивните си преценки за хора и обстоятелства. Сигурно е, че няма да се окажете подведени. Умните и прецизни ходове, с които ще си служите, са важна характеристика за деня.

ТЕЛЕЦ
Хармоничните взаимоотношения са основен показател за сполуката на Телците в петък. В службата обстановката ще е много напрегната, а конфликтите ще „висят на косъм“. Не се поддавайте на тези външни въздействия. Избухнат ли противоречия – ще се разрази мощен скандал, а това означава, че възможностите за удовлетворителна реализация остават до там. Част от Телците ще бъдат неприятно впечатлени от разнасящите се слухове по техен адрес, което също може да се превърне в причина за остри противоречия, включително със сблъсъци.

БЛИЗНАЦИ
Днес голяма част от представителите на Близнаци ще планират професионалните си цели и ще подредят изпълнението на задачите си по важност. Това начало е много добро за предстоящия делови период, а изпълнението на проектираното ще ви доведе до задоволителни резултати. Тук следва да съсредоточите енергията си и да действате хладнокръвно. Всяко отклонение от доброто самообладание като емоционален тип на реакция ще има отрицателно въздействие върху делата ви.

РАК
Организирайте се за реализацията на деловите задачи и личните си цели, не давайте ухо на клюките, които се разпространяват за вас и действайте настойчиво. Това е формулата за успеха в петък. Късметът ви е доста добър, но всеки опит да разкритикувате зловредните езици може предизвика тежка реакция от другата страна и да получите неочакван удар от по-високо ниво. Добрият подход за осъществяване на вашите намерения е чрез съвместна партньорска работа.

ЛЪВ
Няма съмнение, че петък е успешен за вас и ще ви зарадва с постижения. Неприятното през този ден е, че преобладаващият процент от родените в зодията са твърде емоционални и готови за кавги. Лъвът е човек на изкуството, жеста и благородството. Където се появи, „издухва“ буреносните облаци, което ясно подчертава, че ролята на скандалджия съвсем не му отива. Активизирайте се по делата си и петък ще ви зарадва с чудесни постижения.

ДЕВА
Петък е благоприятен за постижения, но е съмнително, че ще се заемете с нещо различно от рутинните дневни дела, тъй като преобладаващата част от Девите не са планирали по-специални ангажименти. По всяка вероятност мнозина ще го направят днес, съвместно с партньори. Денят се очертава напрегнат в службата. Задачите си ще реализирате трудно поради липса на концентрация и пречки от различно естество, а някои ще влязат в конфликт с колеги.

loading...


Коментари