Хороскоп за днес, 31 март

ОВЕН Внимавайте Време е да помислите за подобрение на физическата си форма и изобщо на тонуса си. Денят крие много рискове, за това съумейте да устоите на изкушенията...

628 0

ОВЕН

Внимавайте

Време е да помислите за подобрение на физическата си форма и изобщо на тонуса си. Денят крие много рискове, за това съумейте да устоите на изкушенията и не взимайте страна в спор, бъдете обективни и самокритични. Неделя подчертава добрия шанс за удовлетворителни материални и финансови постижения от Овните, но хороскопът ви за този ден трябва да започне с предупреждение за повишено внимание.

ТЕЛЕЦ

Усложнени обстоятелства

Предпочитани от вас занимания ще ви направят трудно достъпни за околните. Това е ден на самооценка. От първостепенна важност е днес да сте внимателни в изразните си средства, за да не кажете в гнева си повече и от това да последват нежелани развития. Преобладаващата част от Телците са убедени, че с помощта на известна доза хитрост, безусловно ще постигнат целите си.

БЛИЗНАЦИ

Не си създавайте проблеми

Без да омаловажавате своите задачи, ще се включите активно в решаването и на обществените, привличайки за делото и други хора около себе си. Ще се чувствате по-добре през днешния не лек ден, ако избягвате шумните места и хора. Една от най-видимите причини за проблемите на Близнаците в неделя ще е липсата на честност във взаимоотношенията с околните, или с някои от тях.

РАК

Напрежение в контактите

Ще дадете простор на въображението си и с нетрадиционни средства ще решите възникнал проблем. Избавете се от мрачните си мисли и тъгата. Не критикувайте, мислете позитивно и с добро за бъдещето си. Повишеното вътрешно напрежение е характерно за голям процент от Раците, в неделя. Предизвикано е от противоречия в деловите среди, които е препоръчително да преустановите, преди да е станало късно.

ЛЪВ

Проявете внимание

Заредени сте с добри очаквания и нищо от това, което предстои да се случи няма да ви изненада или обезкуражи. Денят не е подходящ за масови прояви, но някои от вас ще се включат в мероприятия, свързани най-вече със социалните им ангажименти. Този ден е много благоприятен за реализация на целите чрез партньорство. Вниманието ви следва да е изострено по отношения на избора на партньор.

ДЕВА

Не се подавайте на провокации

Предприемате решителни стъпки в непозната за вас сфера на дейност и се налага да бъдете много предпазливи. Каквито и да са развитията през днешния труден за всички ден, хубавото е, че имате свое мнение и готово решение на проблемите. Борбата за надмощие в материалната сфера и в секторите за делова реализация, ще е съчетана с тежки и лоши удари, със заплахи и провокации, целящи да ви извадят от равновесие.

loading...


Коментари