Хороскоп за днес, 4 февруари

ОВЕН Най-добре е за днес да не планирате нищо и да се пуснете по течението, прекарвайки повече време сред природата. Понеделник ще е доста нервен за Овните поради...

270 0

ОВЕН

Най-добре е за днес да не планирате нищо и да се пуснете по течението, прекарвайки повече време сред природата. Понеделник ще е доста нервен за Овните поради лъжи и неочакван удар от делови партньор или колега.

Но тази характеристика за деня няма нищо общо със значимите постижения, до които може да достигнете. Свързват се с влиятелни хора, които ще подкрепят реализацията на целите ви.
ТЕЛЕЦ

Общуването с различни хора през днешния ден ви дава възможност да решите много проблеми, и не само свои. За реализацията на цели свързани с разширяването на деловия ви периметър, понеделник се оказва доста важен за мнозина от Телците. От една страна става въпрос за реализация на цел чрез явна подкрепа от силна личност, а от друга за разчистване на сметки с нелоялни партньори в бизнеса.

БЛИЗНАЦИ

Денят е подходящ за начало на нови и важни дела, за подреждане на приоритети и поставяне на цели. Вашата сполука е сигурна днес, а реализацията на целите ви ще се осъществи в познатите условия, характерни с остри борби за материално надмощие, нечисти действшя от страна на враговете и противниците ви, но в крайна сметка осъществявате намеренията си, а мнозина стъпват на нови позиции.

РАК

Останете искрени и добронамерени в отношенията си, за да бъде денят ви ползотворен и да преминете през него в добро настроение. Денят предоставя чудесни условия за удовлетворителни постижения в материалната сфера, за осъществяване на срещи с влиятелни хора от деловите среди и за реализацияна лични цели. Възможностите ви са разностранни. Сега е важен професионалният план, защото таз започват промени.

ЛЪВ

Следвайте поривите си, владейте емоциите си и се вглеждайте в хората, които ви оказват внимание. Мнозина от Лъвовете не престават да мислят за промени в деловата сфера, и разбира се действат, за осъществяването на такива. През този ден се сблъскват две тенденции. Едната е положителна и говори за мощна подкрепа, а другата подчертава наличието на пречки. Не след дълго ще успеете.

ДЕВА

С поведението си покажете на хората, с които общувате, че уважавате правото им на избор. Много силен и положителен ден, който акцентира върху сътрудничество с хора от деловите среди, които всъщност са и част от близкия кръг на мнозина от знака. Делата ви се движат успешно, но напрежението ви едва ли ще намалее, защото ударите и атаките от враговете ви не престават.

loading...


Коментари