Хороскоп за днес

ОВЕН Стабилизирайте позициите си Добронамерени сте към идеите на околните и ще положите усилия, за да удовлетворите очакванията им. Доста напрегнат ден, свързан с кавги по паричен въпрос,...

816 0

ОВЕН
Стабилизирайте позициите си
Добронамерени сте към идеите на околните и ще положите усилия, за да удовлетворите очакванията им. Доста напрегнат ден, свързан с кавги по паричен въпрос, неприятности в бизнеса и опити от ваша страна да намерите изход от неблагоприятните ситуации. Ще направите правилната крачка ако решите, че е необходимо да действате за стабилизацията на позициите си в съответните сфери.

ТЕЛЕЦ
Владейте се
Потиснете раздразнението си, ако имате такова и гледайте благосклонно на хорското несъвършенство. Почти както при Овните, представителите на Телец ще имат много тежък ден, изпълнен ярки спорове от финансово естество, които в някои случаи ще прераснат в сблъсъци. Опитайте да се овладеете. Емоционалният ви баланс е много лош, и не е изключено да си навредите здравословно.

БЛИЗНАЦИ
Необходима е настойчивост
Днес повечето от вас ще се вълнуват предимно от лични въпроси, а работата ще стои на втори план. Благоприятен ден от гледна точка на личен шанс, но изразително напрежение в деловите среди което за мнозина се свързва с неочаквани удари от противници. Някои от зодията не са достатъчно настойчиви при осъществяването на целите си, което ще ги лиши от възможността за успех.

РАК
Удари от противници
Овладейте се и се измъкнете от обхваналото ви меланхолично настроение. Хубави намерения и енергичен стремеж за осъществяването им, но много пречещи странични фактори, които ще навредят на реализацията ви. И за вас е от особена важност да изградите здрава база от краката си, или да крепите позициите си във връзка с качествената защита от врагове.

ЛЪВ
Силно напрежение
Имате пълната подкрепа на партньор или съдружник при разрешаването на проблеми от лично и делово естество. Неделя говори за много неудобства, а преобладаващата част от Лъвовете не са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират невъздържаност, а в много случаи и чиста агресия. С малко повече такт ще имате шанс за реализация на целите, но е съмнително, че ще приемете препоръката.

ДЕВА
Емоциите вредят на постиженията
С удоволствие ще се заемете с нещата, които ви носят настроение. Убедени във възможностите си за реализация на цели и намерения, Девите също ще действат от позицията на високата си емоционалност, което при някои може да има положителен ефект, но в повечето случаи този подход е обречен на провал. Ще имате личен, по-скоро любовен успех.

loading...


Коментари