Хороскоп за днес, 5 февруари

Хороскоп за ОВЕН Проявете психическа стабилност В забързано темпо ще преодолявате затрудненията си, приключвайки навреме със спешната задача. Проблеми в семейните взаимоотношения ще предизвикат силно напрежение у мнозина...

321 0

Хороскоп за ОВЕН
Проявете психическа стабилност
В забързано темпо ще преодолявате затрудненията си, приключвайки навреме със спешната задача. Проблеми в семейните взаимоотношения ще предизвикат силно напрежение у мнозина от Овните, и не е изключено въпросното събитие да наруши психиическия ви баланс, и да провалите благодатните възможности на този ден. Укрепете психита си и действайте напористо по делата си.

Хороскоп за ТЕЛЕЦ
Пазете се от гнева си
Вещината, с която работите и се справяте с трудностите внушава на обкръжението ви усещане за сигурност. Вторник е характерен с много добри възможности за успешна делова реализация, но възникват и провокации от страната на ваши съперници. В случая е задължително да се владеете! Окажете ли се по-слаби психически, градивната ви творческа мощ ще бъде заменена от неудържим гняв.

Хороскоп за БЛИЗНАЦИ
Владейте се
Днес е удачно да помислите за разширяване на бизнеса си. При Близнаците се повтарят ситуациите, валидни за предните два знака – хубави възможности но сблъсъци със съперници, остри кавги и много нерви. Задължително е да се владеете! Избухне ли кавга не може да има никакво съмнение, че ще се разминете с благодатните възможности.

Хороскоп за РАК
Доброто оръжие е логиката
Динамика се усеща във всяко ваше действие и това ще създава предпоставки за успешно свършена работа. Днес и Раците са изложени на неблагоприятни влияния, които засилват нервността и създават условия не само за остри противоречия, но и за физическа съпротитива. Овладейте неконтролираната си емоционалност, и разрешете споровете по пътя на логиката – единственият печеливш ход.

Хороскоп за ЛЪВ
Начало на хубав етап
Навременно проявена инициативност ви дава предимства, както в професионален, така и в личен план. Като отделен ден вторник е доста плодотворен за Лъвовете, освен че се оказва начало на четири месечен плодотворен период в лично и делово отношение. По-проблематични ще са взаимоотношенията в обществените среди, където ще се сблъскате с измамници. Добри парични печалби.

Хороскоп за ДЕВА
Делова сполука
Няма да ви липсват енергия и делови нюх, с които да продължите победния си ход. Много добри възможности за осъществяване на делови цели в службата и за работа в партньорство. Някои от зодията ще реализират чудесна сделка, за която ще пътуват извън страната. Възниква проблем с влиятелна личност. Въпросният човек ще пречи за реализацията на лична цел.

loading...