Хороскоп за днес, 5 май

Овен В центъра на вниманието ви ще бъде отглеждането на деца. Човек може да се надява, че те ще бъдат послушни и техните шеги няма да бъдат прекалено...

470 0

Овен

В центъра на вниманието ви ще бъде отглеждането на деца. Човек може да се надява, че те ще бъдат послушни и техните шеги няма да бъдат прекалено шумни. Вие ще трябва да положите допълнително усилие, за да спечелите авторитета на децата. Ако те вече мислят за избор на професия, тогава можете да повлияете върху нея.

Телец

През целия този ден ще можете напълно да се посветите на дома и семейството си. Брачните отношения като цяло ще бъдат приятелски настроени и доброжелателни. Ако сте способни да оцените уюта на дома, тогава семейното съгласие ще бъде непоклатимо.

 Близнаци

Разходите на домакинството вероятно ще надхвърлят разумни граници. Ето защо, в брачните отношения може да настане значително охлаждане. Вие ще бъдете чувствителни и безмерни. Опитайте се да не реагирате на незначителни обиди и да не отмъщавате за дреболии, въобще не е във вашите интереси.

 Рак

Днес много Раци трудно ще се справят с вихъра на събитията. Срещите могат да се провалят поради причини, които са извън вашия контрол. На сутринта потърсете възможности за изграждане на мостове и събиране на полезна бизнес информация по всички ваши въпрос

Лъв

Аспектите на планетите ще направят този ден много труден за сферата на любовта. Емоциите са напрегнати до край. Не се изключват раздели, временни пререкания. Вероятно нестабилна ситуация в семейството. Ако някой е уморен от теб, то за известно време ще бъдеш отделен от този човек в различни посоки. В края на деня, избягвайте финансови измами – това е капан.

 Дева

Този ден ще донесе редовен стрес и напрежение. Лесно можете да бъдете призовани за кавга, особено в следобедните часове. Старайте се да не отговаряте на провокации. Би било хубаво да прекарате този ден извън града на пикник или риболов.

Везни

Много Везни ще бъдат принудени да харчат големи пари за приключения, съмнителни дела. Може би рискувате напълно неоправдано, поласкани от голяма печалба, която може да не получите, като по този начин се обричате на провал. Проучвайте добре всяко предложение.

Скорпион

Хороскопът на Скорпион препоръчва да прекарате този ден с любимия човек. Голяма част от това, което правите, е просто игра. Всъщност вие не искате да отворите душата си към избрания от вас човек и затова връзката ви ще бъде сложна. За да постигнете взаимно разбирателство, трябва да обърнете повече внимание на другите и да вземете предвид техните мнения.

 Стрелец

На фона на шума и суетата на ежедневните проблеми, можете да получите божествено откровение чрез разговор с необичаен човек, пророчески сън, четене на Библията или книги за живота на светците. Един добър ден за посещение на храма, духовна комуникация, интимни разговори с приятели и семейство.

 Козирог

Хармоничната комбинация от планети е благоприятна за любов и приятелство. Конструктивно ще бъде разговор с ръководителите, родителите и всички по-висши хора или организации. Настройте се към човека, с когото ще общувате. Говорете с него за това, което го интересува и ще можете да го разберете без думи. Това ще подобри връзката ви

Водолей

Вие очаквате контакти с интересни необикновени хора. Общувайки с тях, вие неочаквано ще отворите нови източници на доходи, за които никога не сте подозирали. Лидерите Водолей ще могат да намерят правилния изход от спорната ситуация. Бизнесмените трябва внимателно да преразгледат делата си.

Риби

Този ден символизира лъжа, измама, кражба. Риби ще бъдат разочаровани от някой от вътрешния кръг. Внимателно проверете входящата информация (така че да не се окаже фалшива), правилно попълнете документите, следете безопасността на имота си.

loading...