Хороскоп за днес

ОВЕН Освен, че ще постигнете устройващо ви разбирателство с околните, вторник не се различава съществено от отминалия ден поради повишеното ниво на напрежение, но пък предоставя по-добри възможности...

505 0

ОВЕН

Освен, че ще постигнете устройващо ви разбирателство с околните, вторник не се различава съществено от отминалия ден поради повишеното ниво на напрежение, но пък предоставя по-добри възможности за реализация на материални цели. Сполуката в деловите контакти ще е осезаема. Бъдете щедри и не съжалявайте за нищо, с което се разделяте.

ТЕЛЕЦ

Има основания да се счита, че вторник е с по-добри дадености от предния делник, защото реализацията на целите ви ще бъде надеждно подкрепена от авторитетна личност, към която ще се задължите по някакъв начин.

Денят почертава, че ще постигнете административен и финансов успех. Бъдете по-внимателни в изразните средства, особено на работното място, в деловите и лични взаимоотношения, и най-вече, ако искате да изразите неодобрението си към някого.
БЛИЗНАЦИ

Безспорен факт е, че Близнаците са по-стабилни през този ден, за което същественият принос се пада на изключително силния ви късмет, придружен от не малко точната и вярна интуиция, която ще ви предпази от грешки. Яркият ви успех за деня обхваща предимно деловите ангажименти. Не е нужно да се обяснявате много, ако считате, че сте прави, но е важно да отчитате както чуждите, така и своите грешки.

РАК

Успешен и благоприятен ден, характерен със силен късмет в осъществяването на лични цели, сделки и контакти в обществените среди. в практическата си реализация не бива да се отпускате и да изоставяте задачите си за някой от следващите дни, защото по-късно може да възникнат проблеми.

ЛЪВ

Вторник ще е много труден за Лъвовете в делово отношение ако не планират перфектно задачите си, и не ги осъществят със съответната настойчивост. Някои от зодията ще бъдат възпрепятствани по здравословни причини, но здравите следва да се мобилизират, за да не достигнат до провал. Осъществените ви срещи и контакти ще насърчат активността ви. Ако има въпроси, по които мненията ви се разминават, изразете градивно несъгласието си, като предложите по-конструктивни решения.

ДЕВА

Добър и сполучлив ден за реализация на всекидневните задачи и за постигане на удовлетворителни парични печалби. На мнозина ще се наложи да са по-активни и да не намаляват темпото почти до последно. Контактите в обществото, пътуванията и сделките ще преминат твърде успешно. Високите ви изисквания към някого могат да създадат напрежение в отношенията ви, не натрапвайте мнението си, само защото се чувствате по-силни или по-ерудирани.

loading...