Хороскоп за днес, 6 февруари

Хороскоп за днес Овен Този вторник ще ви дари с, така жадуваното спокойствие. Запазете това спокойствие поне до ранните часове на следобяда.Най-добре откажете покана за парти. Хороскоп за...

897 0

Хороскоп за днес Овен

Този вторник ще ви дари с, така жадуваното спокойствие. Запазете това спокойствие поне до ранните часове на следобяда.Най-добре откажете покана за парти.
Хороскоп за днес Телец 

Този вторник ще се справите с предизвикателствата на деня с помощта на приятели. Хубаво е да върнете жеста и да ударите едно рамо и на тези, които са ви помогнали. Обърнете повече внимание на децата и им разкажете някоя случка от вашето детство.

Хороскоп за днес Близнаци

Този вторник имате всички шансове пред вас да се открие възможност за допълнителни доходи, или израстване на работното място. Не го отхвърляйте веднага с лека ръка. Може да се окаже златна мина. Имате достатъчно време и ресурси, за да опитате.

Хороскоп за днес Рак 

Този вторник може да започне прекалено емоционално, дори за вас, но в края на деня добра новина ще ви ободри и ще забравите за ядовете си. Не взимайте прибързани решения и се консултирайте преди това с ваш верен приятел.

Хороскоп за днес Лъв

Този вторник ще започне обещаващо, но хубавите неща стават бавно. Ще трябва да положите усилия, за да се получи това което искате. Хубаво е да си зададете и въпроса дали действително искате точно това.

Хороскоп за днес Дева  

Този вторник е много важно да внимавате на кого правите услуга. Може да се опитат да ви манипулират ваши близки. Ако положението стане нетърпимо си купете подарък, това ще ви разведри.

Хороскоп за днес Везни

loading...