Хороскоп за днес, 6 май

ОВЕН Приемайте съдбата си такава, каквато е и не се оплаквайте, защото всичко изречено се осъществява. Благоприятен ден, който дава яснота и увереност в собствените ви сили да...

605 0

ОВЕН
Приемайте съдбата си такава, каквато е и не се оплаквайте, защото всичко изречено се осъществява. Благоприятен ден, който дава яснота и увереност в собствените ви сили да обедините усилията си с тези на други хора, за да осъществите целите и намеренията си в пълнота. Този акт на делова решимост ще ви тласне към нови, по-високи нива на развитие, откъдето възможностите ви за самостоятелно разгръщане на способностите ще блеснат ярко.

ТЕЛЕЦ
В различна степен интелектуалната работа и духовните ви търсения днес ще ви обогатят с информация и ще ви се разкрият истини. Понеделник е положителен ден и разкрива чудесни възможности за реализиране на материалните цели.

Мнозина от знака ще проведат важни срещи с партньори от бизнеса. Обстойният анализ на ситуацията ще ви тласне към вземане на дръзки решения. Не е препоръчително да се поддавате на емоционални мисли.

БЛИЗНАЦИ
Уверенеността ви е на лице, но е добре да овладеете емоциите и не се поддавате на ласкателства. Значителна част от Близнаците ще се ангажират с реализацията на лични задачи, а една голяма група ще се насочи към осъществяване на любовните си цели и желания. Денят е чудесен за ориентиране към контакти в деловите среди. Огромна е вероятността да проведете срещи и разговори с хора от тях, които ще се превърнат в начало на стабилно перспективно развитие в съвместна дейност.

РАК
Бъдете инициативни и делата ви ще потръгнат, оценката за вас е висока, а бъдещето обещаващо. Доста ентусиазирани за деловата си изява, Раците и днес ще действат решително и отговорно по задачите и целите си. Удовлетворителните постижения са сигурни, но някои може да се разминат с успехите поради постоянна промяна в заетостта, захващайки се с едно, продължавайки с друго и накрая делата остават незавършени.

ЛЪВ
Повече вярвайте на себе си и не обръщайте голямо внимание на ласкателите, каквито не липсват в обкръжението ви. Това е ден на безспорен успех, за постигането на който едва ли ще употребите много усилия. При някои не е изключено да се явят известни неудобства, но няма да е трудно да ги преодолеете, а резултатите напълно ще ви задоволят. Особено ползотворни ще бъдат усилията на онези, които съзнателно се обединяват с някого в името на обща цел.

loading...