Хороскоп за днес, 6 март

ОВЕН През днешния сложен ден са възможни изкушения и провокации. Ако представителите на Овен не са достатъчно мобилизирани за реализация в материалната сфера, добрият шанс с който разполагате...

488 0

ОВЕН

През днешния сложен ден са възможни изкушения и провокации. Ако представителите на Овен не са достатъчно мобилизирани за реализация в материалната сфера, добрият шанс с който разполагате ще се изпари.

Засилете решителността си и преодолейте всякакви желания за отклонение от целите или зе отпускане и мързелуване. Някой ще ви подкрепи.
ТЕЛЕЦ

Пасивността е препоръчителна, по възможност прекарайте деня в уединение и не предприемайте нови начинания. Стабилността във вашето развитие е гарантирана поради предвидливостта ви, но не може да се пропусне и явната подкрепа на късмета. Все пак не би било лошо да сте по-предпазливи. Хората от заобикалящия ви периметър често си служат с лъжи, а сега лесно може да станете жертва на такива.

БЛИЗНАЦИ

Ще си спестите нерви, разочарования и проблеми, ако ограничите общуването, новите запознанства и колективната работа. За голяма част от Близнаците сряда ще е доста напрегната поради проблеми в личен или делови план. Възникнали са поради остри противоречия с партньор, и ще бъдат решени чрез съд, който ще раздели и общото имущество. Проблемът е трудно решим. Ще попаднете под лош противников удар.

РАК

Нова информация по интересуващ ви въпрос ще обогати знанията и благоприятства работата ви по него. За възникването на проблеми свързани със служебните взаимоотношения винаги може да се говори, защото присъствието на фалша и лицемерието в професионалното ви обкръжение е постоянно и наситено. Започват хубави промени и още сега ще се освободите от трудности и неудобства.

ЛЪВ

Много неща ще ви провокират към едно или друго, но не изпадайте в крайности и се пазете от конфликти. Позитивните възможности на Лъвовете в настоящата ситуация са извън съмнение, но някои от зодията са готови в името на по-малко да си послужат с хитрост. Не го правете! Действайте честно и наблегнете на усърдието. Несъмнено някой ще забележи настойчивостта ви и ще ви помогне.

ДЕВА

На много от вас денят ще е натоварен, може да сте притиснати от срокове и договорености, но запазете спокойствие. Сряда е изпитателна за Девите. Принципно, денят ще ви зарадва със сполука, при това удовлетворителна, но някои може да се отклонят и към допълнителни печалби, постигането на които няма да е съвсем честно. Внимавайте! Ще последват неприятности. За някои Деви здравословни отклонения.

loading...