Хороскоп за днес, 7 декември

Хороскоп за ОВЕН Внимавайте! Служебната ви работа е съпътствана от умора и отегчение, въпреки, че за повечето от вас тя си е струвала усилията. Добър благодатен ден, който...

287 0

Хороскоп за ОВЕН
Внимавайте!
Служебната ви работа е съпътствана от умора и отегчение, въпреки, че за повечето от вас тя си е струвала усилията. Добър благодатен ден, който ви носи късмет за придобивки – финансови и други. Позициите на които се намирате, повишават самочувствието и засилват вярата в успеха. Много важно е обаче да не влизате в противоречия. Нарушите ли хармонията, безусловно ще последва провал.

Хороскоп за ТЕЛЕЦ
Трудности
Бизнес-занимания и делови срещи са част от нещата, на които ще отделяте от времето си днес. Проблемите при Телците продължават, а прекъсването на тази крайно неприятна тенденция може да се получи само чрез решителни действия, даващи шанс за кардинална промяна, а повечето от зодията със сигурност не желаят разгръщането на такава и ще опитат да надхитрят Съдбата.

Хороскоп за БЛИЗНАЦИ
Контролирайте емоциите!
Губите прекалено много време днес в излишни колебания и размишления как да постъпите в дадена ситуация. Деловата стабилност на Близнаците е извън съмнение, а петък увеличава възможностите ви за печалби чрез делови ангажименти. Емоционалността ви обаче е взривоопасна. По-голямо внимание следва да обърнете на личните и деловите партньорски взаимоотношения.

Хороскоп за РАК
Активни във всичко
Възможно е да бъдете подведени от чужди интереси, които да ви попречат да видите някои истинските неща около вас. В настоящия момент за Раците е най-важно да владеят емоциите, за да направляват и външните събития, които попадат в обсега на дейността им. Имайте готовността да действате бързо. Това е едно от изискванията за успешен ден и засяга преди всичко деловите ви ангажименти.

Хороскоп за ЛЪВ
Успешни действия
Днес дейността ви няма да бъде свързана с работата или с бизнеса. За успешната реализация на целите си в близкото бъдеще, Лъвовете следва да бъдат напълно убедени. Въпросът излиза от рамките на деня, но не и от стремежите ви. Днес вашите възможности за материална сполука или за разрешаване на спорни ситуации чрез администрация са силни.

Хороскоп за ДЕВА
Овладейте напрежението
Може би на моменти околните по различни причини, прекаляват с комплиментите към вас и така губите трезвата си преценка. Днес голяма част от Девите са в лошо настроение, което в комбинация с някои външни негативни фактори от заобикалящото пространство, прераства от време на време в агресивност. Не се подавайте на подобни въздействия, защото не е изключено да влезете в конфликт с някого.

loading...


Коментари